Cautare
Contact

Articole web design › vezi toate articolele

De ce este important un logo?

Indiferent ca vorbim de o afacere online (pe internet) sau offline, aceasta are nevoie de o identitate. Nu este suficient sa cumperi marfa, sa “o pui in raft”, sa bagi bani in reclama, si sa astepti clientii. Desigur, poate va functiona, insa nu este suficient! O afacere, ca si o persoana in societate, va fi evaluata si privita de alti oameni folosindu-se criterii de evaluare si elemente de perceptie, iar in functie de ce cred acestia, afacerea va deveni un succes sau o pierdere de timp si bani – Pentru aceasta identitatea este cheia, iar in cadrul acesteia, logo-ul are un impact puternic!

Care este rolul unui logo?

– Logo-ul promoveaza afacerea, intra in subconstientul consumatorului, iar ulterior, cu strategiile potrivite de marketing, poti ajunge sa tii in mana practic o “telecomanda” care sa-i comande consumatorului sa cumpere.

– Logo-ul atrage potentiali consumatori (clienti).

– Logo-ul ofera o identitate unica afacerii pe care o coordonati.

Cum trebuie sa arate un logo?

Foarte multi intreprinzatori fac o greseala capitala: Se complica! Un logo nu trebuie sa fie complicat si greu de inteles, un logo trebuie sa fie simplu, sa se asocieze cu business-ul, iar la o scara mai mare (corporativa), specialisti in psihologie, marketing, design, au grija ca prin culorile si formele alese sa starneasca o actiune in psihologia clientului. De regula se atinge subconstientul.

Ce trebuie evitat la un logo?

Asa cum v-am spus mai sus, logo-ul trebuie sa fie simplu. Un alt lucru esential este evitarea folosirii unui concept patentat, sau cu drepturi de autor. Atunci cand realizati un logo, puteti copia din greseala o corporatie, firma, etc – motiv pentru care va recomandam sa cautati instrumente online care pot verifica originalitatea logo-ului.De ce este important un logo?

1 comentariu

Spune-ti parerea!
  • 27 Iulie 2016 14:34 Logo a spus:

    Foarte adevarat! Bun articol, felicitari! Tocmai am portnit si eu o afacere in acest domeniu is incerc sa ma documentez foarte mult.

    raspunde acestui comentariu
  • Spune-ti parerea!

    nu va fi publicata

articole web design

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand este vorba de transportul cu masina. Ultimul lucru pe care ...

afla mai multe
toate articolele

produse Web design

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate ...

afla mai multe
toate produsele

cere oferta web design, seo...

Sunteti interesat de o colaborare in domeniul
web design?

Va invitam sa completati formularul nostru interactiv pentru a cere o estimare a proiectului dumneavoastra de web design.

Cere oferta web design
vezi portofoliul

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand ...

afla mai multe

O noua platforma de turism pentru Paralela 45

Ne bucuram de lansarea unui nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta agentie de turism- Paralela 45. Fiind un client de ...

afla mai multe

Radio Guerrilla

Realizare site de prezentare - Radio Guerrilla  Oferind ani la rand un content de calitate si emisiuni live cu invitati care au ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Web design

Suntem familiarizati cu tot ce este nou in materie de web design, online marketing si publicitate online...

afla mai multe