Visual Identity/Logo

Influenta, dar si succesul de marketing se realizeaza cu un brand puternic. Pentru a avea propria identitate, orice companie de renume trebuie sa evidentieze ce servicii sau produse ofera, printr-un pachet de identitate vizuala. Echipa noastra de designeri poate sa realizeze un logo unic, personalizat si original, in functie de profilul companiei.

La noi, fiecare proiect este special si il acceptam ca pe o provocare de a evolua. Tocmai de aceea, imbinam fiecare dorinta a colaboratorilor nostri, cu experienta si creativitatea echipei de design,  pentru un rezultat care sa surprinda.

Campaniile de promovare marca Prologue, au la baza tehnici de marketing si design care iti garanteaza ca brandul tau va deveni in scurt timp recunoscut in media, atat online, cat si outdoor. 

 

De ce ai nevoie de un logo sau un pachet de identitate?

Pentru ca informatiile online sunt mult mai la indemana, ai neveoie de solutii moderne si inteligente, pentru a ramane in mintea publicului targetat prin identitatea vizuala. Un logo bine conceput si definit, cu detalii fine, este primul pas pentru a fi recunoscut in media si in campaniile de marketing online. 

Indiferent de produsul vandut sau serviciul oferit, noi iti putem crea un logo de efect, prin care sa te remarci cu adevarat. Acesta poate fi afisat pe produse, pe bannere, mape de prezentare sau carti de vizita, etichete, sau chiar stickere. Un logo este elementul cheie, care spune povestea companiei.

 

Ce beneficii ai cu un pachet identity/logo marca Prologue?

Echipa noastra de graficieni pune pasiune in munca depusa, pentru ca identitatea ta este si prezentarea noastra. Iti putem oferi un logo care sa-ti intreaca asteptarile indiferent de profilul companiei. Bine structurat si usor de retinut de catre client, acesta poate deveni un element care va face diferenta fie ca e vorba de rebranding, sau ca pornesti un business de la zero.

Cu pachetul Identitiy/ Logo vei avea parte de un set complet, cu mape personalizate, carti de vizita, template-uri de foi, siteuri, newslettere, campanii de marketing si altele. Poti pune logo-ul pe casete luminoase in cadrul firmei, produse sau bannere atragatoare.

Ofera un boost afacerii tale cu un pachet unic de identitate, gata sa-ti propulseze compania mai departe!