Cum te ajuta serviciul de realizare a unui magazin online in afacerea ta?

Daca esti la inceput de drum cu o afacere si vrei sa iti vinzi produsele mai usor, cu siguranta ca ai luat in calcul si procesul de realizare a unui magazin online. GPEC mentioneaza ca in Romania, cel mai mare avant pe piata online l-au avut shopurile, fiind peste 20 000 de magazine. Indiferent de platforma sau tipurile de produse oferite, shopurile online sunt un prim pas spre vizibilitate.

Lumea media a cunoscut o evolutie tot mai mare in ultimii ani, iar canalele de socializare cu siguranta au sustinut acest proces. Cand vorbim de identitate si branding, site-ul este cel care atrage atentia si te reprezinta. Tocmai de aceea trebuie sa ai un concept unitar, inchegat, care sa ramana in subcosntientul colectiv.

 

Iata care sunt avantajele serviciului de realizarea a unui magazin online:

 

1. Iti creezi identitatea.

Logoul nu este singurul element care iti defineste identitatea. Grafica unui site bine organizat, cat si pozele, doodleurile sau imaginile animate sunt cateva elemente interactive care atrag tot mai mult vizitatori. Echipa noastra de programatori si web developeri lucreaza la cele mai mici detalii, ca tu sa ai un shop functional, responsive, usor de accesat si cu o interfata bine pusa la punct. Prologue ofera clientilor sai, indiferent de produsele pe care le promoveaza, pachete de identitate complete, create 100% personalizat. Astfel, cererile clientilor nostri se imbina cu experienta echipei de design, programare si content, pentru a facilita realizarea unui magazin online de succes.

Cateva dintre site-urile cu vanzare online pe care le-am creat si le-am propulsat in Social Media, sunt www.artklub.ro, www.modela.ro, www.mcmusic.ro, www.auto-soft.ro, www.retroboutique.ro, www.lancom.ro si multe altele.

 

2. Produsele tale sunt usor de recunoscut si au reach mai bun.

Cel mai important aspect in crearea unui shop online este obtinerea unui trafic constant de vizitatori, potentiali clienti si cumparatori. Echipa Prologue realizarea shopuri online pe platforme variate, cum ar CMS-urile, Wordpress, Joomla, E-commerce, Prestashop sau site-uri create de la zero, cu hosting si mentenana oferita. Etalarea produselor pe categorii este un alt proces ce faciliteaza navigarea pe site si implicit, usureaza procesul de cautare al cumparatorului. Pentru masurile de siguranta, web developerii nostri iti poti customiza shopul inclusiv cu plata online, ca tu sa ai un control mai bun asupra comenzilor.

 

3. Apari in topul cautarilor in Google.

Pentru ca Google este agregatorul principal de informatii si oamenii prefera sa isi gaseasca produsele sau serviciile dorite cat mai facil, este foarte important sa apari in primele cautari din Google. In procesul de realizare magazin online, continutul este cel care te poate promova. De aceea, echipa de SEO si marketing de la Prologue pachete de promovare atat pe continut optimizat pe cautarile de actualitate, cat si pentru promovarea pe Social Media: Instragam, Facebook, Google Ads.

 

Daca si tu vrei sa iti dai un boost companiei tale, nu ezita sa ne contactezi pe acest formular, si noi vom gasi oferta potrivita pentru tine. Poti alege serviciile de realizare de shop online, web design, continut SEO, cat si cel de marketing pentru rezultate rapide si imbucuratoare.