Cautare
Contact

Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile în ceea ce privește securitatea informațiilor

Date cu Caracter Personal ale Beneficiarului înseamnă orice Date cu Caracter Personal prelucrate în numele Beneficiarului de un Furnizor sau de către un Împuternicit Subcontractat;

GDPR

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

Citiți cu atenție această politică de confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor personale descrise în această politică de confidențialitate. Tu și Prologue Advertising sunteți de acord să respectați Politica de confidențialitate.

Prologue Advertising SRL înregistrată ca societate comercială românească, sub numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J40/350/2008, CUI RO23047479, în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului www.prologue.ro și a tuturor altor site-uri , domenii, subdomenii și aplicații alătuate acestuia, se angajează să păstreze caracterul confidenţial al datelor de natură personală ale utilizatorilor, ajunse în posesia Prologue Advertising SRL în momentul înregistrării pe site sau a instalării aplicațiilor, înregistrării la newsletter sau prin alte modalități

În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc)

Prologue Advertising SRL a protejat și protejează  datele personale din bazele de date pe care le deține și pe care le administrează, iar Clienții noștri sunt instruiți cu fiecare ocazie cu privire la aspectele legale și etice legate de colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, website-ul nostru a fost conceput pentru a vă respecta acest drept, precum și pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță

Accesul la site-ul www.prologue.ro și utilizarea de către toți vizitatorii sunt guvernate de Termenii și condițiile www.prologue.ro, pe care trebuie să le citiți și să le acceptați ca o condiție pentru utilizarea site-ului Prologue.ro

La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browser-ului utilizat cât și fisierele pe care le-ati accesat. Aceste informații sunt doar stocate, nu se proceseaza și nu se trimit unor terțe persoane

Operatorul

Operatorul pentru datele personale colectate prin intermediul site-ului www.prologue.ro poate fi contactat la office@prologue.ro. Operatorul este persoana sau organizația care controlează scopurile pentru care sunt utilizate datele dvs. personale și mijloacele utilizate pentru procesarea și protejarea acelor informații.

Ce informații colecm?

Pentru a vă oferi serviciile noastre, este posibil să colectăm și să păstrăm o evidență a informațiilor personale despre dvs. de pe site-ul www.prologue.ro. Aceste informații pot include informații generale, cum ar fi adresa dvs. IP, data / ora accesului, detaliile fișierelor sau paginilor consultate, pagina de la care a avut loc accesul, navigatorul de internet și sistemul de operare folosit.

De asemenea, putem utiliza module cookie (vedeți mai jos).

Prologue Advertising SRL poate trimite clienților săi notificări periodice – mesaje în scop publicitar; Prologue Advertising SRL nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator poate opta în orice moment pentru ştergerea datelor sale personale.

Cum vom folosi informațiile dvs.?

Datele colectate din utilizarea site-ului www.prologue.ro de către orice utilizator sunt păstrate în scopuri statistice.

De obicei, vom stoca informațiile dvs. personale pentru perioada în care utilizați orice site web alPrologue Advertising SRL și pentru o perioadă rezonabilă după ce ați încetat să o utilizați. Vă rugăm să ne informați când încetați definitiv să utilizați toate site-urile ale Prologue Advertising SRL.

Cookies

În comun cu mulți alți operatori de site-uri web, este posibil să folosim tehnologia standard numită “cookie-uri” pe acest site. Fișierele cookie sunt mici fragmente de informații stocate de browserul dvs. pe hard disk-ul computerului. Cookie-urile noastre ne permit să vă identificăm și să stocăm informații despre serviciile pe care le utilizați la vizitele dvs. Cele mai multe browsere acceptă automat cookie-urile, dar de obicei puteți schimba browser-ul pentru a preveni stocarea cookie-urilor. Cu toate acestea, dacă dezactivați modulele cookie, acest lucru va limita serviciul pe care vi-l putem furniza. Asigurați-vă că setările pentru cookie ale browserului dvs. sunt așa cum doriți.

Mai multe detalii despre politica de cookies aici: Politica de Cookies

Securitatea datelor personale

Prologue Advertising SRL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Prologue Advertising SRL are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: furnizare de servicii web design, marketing digital și publicitate.

Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

În calitate de utilizator (vizitator care se înregistrează și transmite datele personale de tip nume, e-mail, număr de telefon prin formularul de contact) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru demararea colaborării partea de web design si marketing digital. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea demarării discuțiilor și contractului dintre Prologue Advertising și clienți.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către Prologue Advertising.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: office@prologue.ro.

Alte mențiuni

Orice persoană are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de exemplu: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială ). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

articole web design

Ce tehnici de realizare magazin online sa folosesti in 2018?

Metodele de realizare magazin online stau la baza unui site bine organizat, gata sa se dezvolte intr-o afacere de succes. Totusi, odata cu evolutia tehnologica si construirea site-urilor s-a dezvoltat, fiind ...

afla mai multe

4 motive pentru utilizarea PARALLAX – ului in realizarea unui site web

Datorita versatilitatii si a abilitatii de a te lasa sa iti folosesti la maximum originalitatea si creativitatea, Parallax este una dintre cele mai tari tehnici in realizarea unui site. Ca orice ...

afla mai multe
toate articolele

produse Web design

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate ...

afla mai multe

CMS

CMS-ul nostru a fost gandit si organizat in asa fel incat sa fie cat mai usor de folosit, este propria noastra platforma, gandita sa fie flexibila si adaptabila oricarui ...

afla mai multe
toate produsele

cere oferta web design, seo...

Sunteti interesat de o colaborare in domeniul
web design?

Sau poate aveti nevoie de seo?
Va invitam sa completati formularul nostru interactiv pentru a cere o estimare a proiectului dumneavoastra de web design.

Cere oferta web design

Oferim servicii de web design (website-uri, interfete de
administrare
, aplicatii intranet), optimizare pentru motoarele de cautare, publicitate online...

vezi portofoliul

echipa noastra recomanda

GPeC 2014

Gala Premiilor eCommerce (GPeC) este considerata cea mai relevanta competiție a online-ului romanesc, datorita criteriilor de jurizare complexe si a obiectivitatii ...

alfa mai multe detalii

Servicii de gazduire

MXHost™ este pe piata de la inceputul anului 2004 din dorinta de a oferi servicii de gazduire la un ...

alfa mai multe detalii

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Ce tehnici de realizare magazin online sa folosesti in 2018?

Metodele de realizare magazin online stau la baza unui site bine organizat, gata sa se dezvolte intr-o afacere de succes. Totusi, ...

afla mai multe

Prologue lanseaza o noua platforma de turism pentru Paralela 45

Anul 2017 il incheiem cu un nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta companie de turism- Paralela 45. Fiind un client ...

afla mai multe

Realizare magazin online flori atelierserendipity.ro

WooCommerce Personalizat ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!