Content Marketing

Daca vrei o promovare eficienta a site-ului tau, echipa noastra iti sustine afacerea cu un plan complex de content marketing.

Strategiile de marketing prin continut pe site sunt concepute de catre specialistii nostri in SEO si Social Media.

Analizam piata, serviciile si concurenta, concepem un continut original, il distribuim, iar apoi vedem cum se imbunatatesc rezultatele. Cu Prologue poti sa ai parte de sloganul: “veni, vedi, vici”, in timp real.

La baza oricarei strategii de dezvoltare a companiei indiferent de profilul acesteia, trebuie sa existe un plan smart de promovare, iar acesta il obtii din continut si trafic organic.

 

Ce beneficii obtii prin serviciul de content marketing?

Daca alegi optiunea de content marketing, nu doar ca vei avea un continut valid care sa respecte unele reguli, ci vei putea atrage noi clienti sau colaboratori, mergand direct la tinta.

Compania ta trebuie sa capete increde si transparenta, iar ca sa fii vizibil, noi iti garantam succesul printr-un continut de calitate, original si optimizat pentru motoarele de cautare.

Prologue elaboreaza planuri de marketing pentru identificarea publicului vizat, iar dupa analiza pietei, venim cu solutii fezabile pentru compania ta.

Este foarte important ca oamenii sa fie informati de businessul tau. Este cel mai edificator pas pentru a intra in subconstientul colectiv. Tocmai de aceea, iti venim in ajutor cu strategii de content marketing, campanii de Brand Awareness si campanii de marketing, prin care sa-ti facem site-ul usor de recunoscut.

Un pas important pentru a intra in gratiile clientilor si credibilitate este felul in care iti prezinti afacerea. Continutul de calitate si afisarea in primele cautari pe Google, ofera atat clientilor, cat si colaboratorilor un plus de incredere in serviciile si produsele tale.

O alta optiune de succes este crearea traficului organic, prin continutul optimizat SEO. Cu cat sunt mai multe cautari in Google catre cuvantul cheie, cu atat ai sanse sa urci.

Postarile de tip blog, advertorialele, articolele pe directoare, postarile pe canalele de Social Media, newsletterele, continutul video, comunicatele de presa sunt doar cateva din optiunile pe care ti le oferim.

Alege si tu sa te promovezi cu un pachet complex de content marketing!