Web design Bucureşti - Cele mai bune servicii

Să ai o afacere implică multă muncă şi determinare, deoarece vremurile se schimbă, iar competiţia e acerbă. Însă poţi folosi tehnologia în avantajul tău şi să profiţi de tot ceea ce îţi poate oferi pentru a-ţi ridica afacerea pe cele mai înalte culmi. Un site cu un web design care să conţină factorul "wow" te va face să te diferenţiezi de competiţia ta şi va oferi vizitatorilor încredere în legătură cu brandul tău. Noi suntem aici nu doar să te ajutăm, dar şi să te informăm, pentru ca tu să înţelegi cât mai bine importanţa de a investi în web design pentru site-ul tău.

Cuprins

1. Agenţie web design Bucureşti, mereu alături de tine şi de afacerea ta
2. Web design personalizat
3. De ce să investeşti în web design
     3.1. Crează prima impresie despre afacerea ta
     3.2. Avantaj pentru strategia de optimizare a motoarelor de căutare (SEO)
     3.3. Oferi clienţilor tăi o experienţă inedită
     3.4. Construieşti o legătură între tine şi publicul tău
     3.5. Modalitate de a te diferenţia de competiţia ta
     3.6. Îţi consolidezi brandul

 

1. Agenţie web design Bucureşti, mereu alături de tine şi de afacerea ta

Cine suntem noi? Noi suntem Prologue. Nu suntem doar o altă agenție de web design Bucureşti, suntem chiar agenţia de care ai nevoie! Ne place să fim la curent cu tot ce este nou în materie de web design, online marketing sau publicitate online pentru a putea să îţi oferim servicii personalizate pentru afacerea ta. Ne dorim să îţi ducem afacerea pe cele mai înalte culmi, deoarece afacerea ta este cartea noastră de vizită.

Iată doi dintre clienţii care s-au bucurat de serviciile noastre de web design:

 

Realizare web design pentru florăria online Studium Flowers

Studium Flowers este un magazin online a cărui activitate este realizarea şi trimiterea unor cadouri unice, constând în buchete florale personalizate.

Munca noastră în acest proiect a constat în reconfigurarea template-ului pornind de la pagina de pornire şi sfârşind cu pagina de checkout. Design-ul realizat este unul 100% responsive, pentru ca vizitatorii să aibă o experienţă inedită, indiferent de dispozitivul de pe care accesează site-ul.

Echipa noastră de programare a conceput un CMS personalizat. Elementele de pe Homepage sunt uşor de realizat şi au fost create chiar şi animaţii dinamice. Widget-urile și plugin-urile au fost updatate pentru a oferi posibilitatea de plată online și de a facilita facturarea atât către companii, cât şi către persoane fizice. Site-ul a fost updatat şi la capitolul SEO, iar textele se îmbină perfect cu bannerele interactive.

 

 

 

Realizare web design pentru platforma de travel online Paralela 45

Paralela 45 este o agenţie de turism cu o experienţă vastă, care se ocupă cu vânzarea de bilete turistice în întreaga lume. Agenţia Paralalea 45 pune la dispoziţia clienţilor săi sejururi şi destinaţii uimitoare, indiferent de perioada anului.

Echipa noastră a realizat pentru acest brand un site cu o interfaţă intuitivă, informaţiile fiind bine organizate iar site-ul mult mai uşor de folosit. Păstrând imaginea şi viziunea brandului, am oferit un aer nou platformei online datorită web design-ului folosit. Site-ul realizat a obţinut premiul de „Best Travel Agency Website”.

 

 

 

2. Web design personalizat

Realizarea unui web design personalizat este procesul de creare a unui aspect raportat la personalitatea brandului tău şi la dorinţele vizitatorilor tăi.

Emoțiile sunt puternice și (indiferent dacă ne place sau nu) ne conduc la luarea deciziilor. Atunci când ai un brand trebuie să creezi o legătură emoțională puternică între tine şi clienţii tăi, dacă îţi doreşti ca aceştia să apeleze la serviciile sau produsele tale.

Problema este că nu poți spune întreaga poveste de viață a ta şi a companiei tale într-o siglă sau pe un site. Dar culorile pe care le foloseşti la crearea web design-ului oferă o scurtătură directă către inima clenţilor tăi. Mai mult decât atât, repetarea a aceleiași palete de culori poate consolida gradul de conștientizare al publicului asupra brandului tău. Astfel, un web design bine realizat te va ajuta să îţi dublezi vânzările. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să creşti vânzările, ţi-am pregătit şi un articol cu 5 Tipsuri pentru dublarea comenzilor unui magazin online.

4. De ce să investeşti în web design


4.1. Crează prima impresie despre afacerea ta

Când un potenţial client îţi vizitează site-ul, acesta le oferă prima impresie despre afacerea ta. În funcţie aspectul site-ului tău, aceștia îşi vor crea o idee despre afacerea ta în câteva secunde. În aceste câteva secunde este important să creezi un impact pozitiv asupra publicului.

Dacă site-ul tău pare neatrăgător sau depășit de vremurile noastre, vizitatorii tăi vor avea imediat o impresie negativă despre afacerea ta. În acest caz, poţi pierde potenţiali clienţi, deoarece vor părăsi site-ul în scurt timp şi se vor reprofila către un alt brand cu un web design care se va ridica la nivelul aşteptărilor lor.

Web designul este extrem de important, deoarece are impact asupra modului în care publicul va percepe brandul tău. Impresia pe care o vor avea la prima vedere face diferenţa dintre a petrece mai mult timp pe site-ul tău, şi implicit să apeleze la serviciile sau produsele tale, şi să părăsească pagina și să apeleze la unul dintre brandurile concurente.

 

4.2. Avantaj pentru strategia de optimizare a motoarelor de căutare (SEO)

Multe elemente și practici de web design influențează modul în care poţi publica un conținut pe site-ul tău web. Acest lucru înseamnă că un site bine realizat îţi va oferi mai multă vizibilitate pe motoarele de căutare, conţinutul fiind mai bine indexat sau, din contră, un web design slab nu te va propulsa niciodată printre primele căutări pe Google. Iar în comerţul online nu îţi poţi permite acest lucru, dacă vrei ca afacerea ta să fie prosperă. Dacă elementele fundamentale SEO pe pagină nu sunt la înălțime, vei purta o luptă ascendentă pentru vizibilitate încă de la început.

În afară de modul în care conținutul este publicat pe site-ul tău web, anumite elemente de web design pot afecta procesul de SEO în sine. Site-ul tău trebuie să îţi permită să realizezi o optimizare SEO cu ajutorul meta descrierilor şi cuvintelor cheie. Dacă nu eşti familiarizat cu aceste lucruri, am pregătit pentru tine un dicționar de cuvinte SEO pe care îl poţi verifica intrând aici.

Cea mai bună modalitate de a asigura practici adecvate de proiectare web (și vizibilitatea ulterioară a motorului de căutare) pentru site-ul tău este să alegi o agenţie de proiectare web care să te ajute cu toate demersurile necesare. Şi nu e nevoie să mai cauţi, deoarece deja ne-ai găsit, iar noi abia aşteptăm să îţi ridicăm afacerea pe cele mai înalte culmi.

4.3. Oferi clienţilor tăi o experienţă inedită

Web design-ul înseamnă o experienţă pe care le-o oferi vizitatorilor tăi. Oamenii pot judeca modul în care îi vei trata pur şi simplu privindu-ţi site-ul web. Designul tău le oferă informații despre modul în care îţi vezi publicul. Dacă vizitatorii simt că nu ai depus efort în proiectarea site-ului, va considera implicit că nu vei depune eforturi nici pentru a-i ajuta.

Apectul site-ului tău este cartea de vizită pentru afacerea ta. Dacă site-ul este luminos, modern și primitor, publicul tău se va simți binevenit pe pagina ta. Astfel, le poţi transmite ideea că brandul este unul deschis și primitor pentru oamenii noi care îţi vizitează site-ul. Pe de altă parte, un site depășit și neatrăgător face ca afacerea ta să pară rece și distantă.

Gândeşte-te la web design-ul tău ca la fața digitală a afacerii tale. Dacă cineva ar intra în magazinul tău fizic, ai pune accent ca personalul tău să întâmpine clienţii cu o atitudine prietenoasă, încât oamenii să se simtă bineveniţi, nu e aşa? Un design web actualizat și modern este echivalentul unei fețe prietenoase care îi întâmpină pe noii vizitatori.

 

 

4.4. Construieşti o legătură între tine şi publicul tău

Oamenii nu au încredere în site-urile web slab concepute. Un site neadaptat la tehnologia din prezent va produce un sentiment de neîncredere faţă de brandul tău. În schimb, un site realizat corect va consolida încrederea publicului faţă de afacerea ta. Iar încrederea lor odată câştigată, îţi va aduce beneficii pe termen lung, deoarece vizitatorii se vor transforma în clienţi fideli, iar clienţii fideli unui brand se reprofilează greu către produsele şi serviciile unui alt brand decât cel cu care sunt obişnuiţi.

4.5. Modalitate de a te diferenţia de competiţia ta

Dacă încă simţi nevoia de încă un motiv pentru a investi în web design, îţi oferim unul care sigur te va convinge: concurenții tăi au investit deja în web design. Iar dacă vrei să fii învingător în competiţie, trebuie să le oferi clienţilor tăi tot ceea ce brandurile competitive le oferă, iar apoi să mai adaugi pe drum câteva avantaje pentru ei care să facă diferenţa.

Realizarea unui web design optim pentru site-ul tău este o oportunitate pentru a-ţi diferenţia afacerea de cea a competitorilor. Atunci când concurezi cu alte companii, în general aveți aceleași servicii și prețuri similare. Iar web design-ul va convinge un vizitator să aleagă produsele şi serviciile tale, în detrimentul celor oferite de alte branduri.

Prin urmare, un site cu un web design potrivit vremurilor şi personalizat brandului tău îţi aduce avantaje la care poate nici măcar nu te gândeai. Noi suntem aici să te susţinem în afacerea ta şi să îţi oferim servicii de web design, SEO, social media marketing şi multe altele. Aşteptăm să ne contactezi la email office@prologue.ro sau la telefon 031 428 48 85.