Gazduire

Pachetele de gazduire web sunt ideale pentru companiile sau persoanele care detin un singur site, cat si pentru cei care au nevoie de toate facilitatile de hosting.

Tinta noastra este ca totul sa fie perfect. Pasiunea pentru web si serviciile profesionale de promovare iti ofera cele mai smart solutii.

Cand vine vorba de gazduire web, ne dorim in primul rand siguranta pentru clientii nostri. Din acest motiv poti opta pentru o gazduire pe profilul tau. Datorita serverelor de ultima generatie si SSD-uri concepute special pentru data center, echipa noastra iti garanteaza un site stabil si sigur.

Am impachetat aceasta tehnologie in 4 abonamente de gazduire web pentru fiecare buget: de la Basic, Silver, Gold pana la Platinum.

 

Ce avantaje ai daca optezi pentru gazduire web?

In primul rand, site-ul tau trebuie sa poata fi accesat de oriunde ca tu sa-ti faci cunoscut businessul la nivel international. Din acest motiv, odata cu gazduirea web, ai parte de un spatiu cu trafic nelimitat pentru site.

Daca ai mai multi angajati sau useri ai site-ului le poti oferi o adresa de mail profesionala, avand totodata un numar nelimitat de utilizatori, atat pentru mail, cat si pentru conturile FTP.

Spatiul pentru continutul site-urilor variaza in functie de pachetul ales. Ai la dispozitie spatiu nelimitat, dar si solutii rapide pentru recuperarea continutului. Ai astfel: 1 Gb, 2,5 Gb, 5 Gb sau 10 Gb, pentru a-ti prezenta afacerea. Celor care folosesc poze si videoclipuri la calitate inalta si au constant de introdus imagini cu produse sau continut nou, le recomandam pachetele cu spatiu pe hard mai mare.

Siguranta pentru gazduirea web, serverele performante, procesoarele si sursele redundante fac din Prologue aliatul ideal pentru crearea unui site rapid.

Serverele sunt gazduite in mediu controlat biometric si supravegheat video, fiind mereu facute copii dupa baza de date, care este protejata impotriva DDOS, floodului, spamului sau al virusilor.

Cu suport tehnic si solutii pentru promovarea site-ului tau, Prologue este alegerea cea mai inspirata pentru un business in crestere.