Dezvoltare Web

Alaturi de echipa noastra de specialisti IT, vom putea crea un site perfect functional pentru tine si firma ta, care sa te incante 100%.

Userii trebuie sa aiba la indemana un site bine pus la punct pentru a dispune de un acces facil la serviciile oferite de compania ta sau la produsele puse la vanzare. In cele din urma, baza unui business functional are ca punct central reachul organic, clientii fericiti si fara indoiala un site intuitiv, usor de navigat.

Gata oricand sa ofere solutii usor realizabile, web developerii nostri sunt axati mereu pe eficienta online a site-urilor pe care acestia le concep “from scratch”. Solutiile gasite sau create vor intrece asteptarile oricui. Atenti la detalii si mereu informati despre ultimele update-uri tehnologice, colegii nostri iti pot crea un site de la zero sau iti pot modifica site-ul vechi, dupa propriile cereri.

 

De ce am nevoie de dezvoltare web?

Pentru ca doar simpla existenta a unui site nu este suficienta, am conceput servicii de dezvoltare web pentru orice tip de companie. Acestea se pliaza la fix pe profilul companiei tale si pe obiectivele pe care le doresti.

Succesul in afaceri al companiei se observa fizic, dar si online, mai ales ca shopurile online sunt extrem de populare. Daca ai nevoie de un business care sa infloreasca rapid si sa prinda viata de la o zi la alta, noi iti putem oferi ceea ce ai nevoie.

Principalul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este platforma care trebuie sa fie functionala si usor de utilizat. Fie ca vorbim de PHP, HTML, JAVA, Wordpress, HTML5, web developerii nostri iti pot customiza site-ul pentru cererile actuale.

Prin dezvoltarea web se pot realiza pagini simple, statice sau mai complexe, se pot efectua si personaliza cele mai cuprinzatoare aplicatii web din web dinamic, cum ar fi comertul electronic cu shopuri online, sau aplicatii mobile specifice firmei. Prologue poate realiza orice aplicatie web, exploatand cele mai relevante tehnologii atat pe partea de server si gazduire, cat si pe partea de cerinte individuale.

Un exemplu recent este realizarea unei aplicatii de mobil pentru Radio Guerrilla, dincolo de site-ul imbunatatit de echipa de web development.

 

Ce avantaje ai daca optezi pentru dezvoltare web?

De la back-end development la front-end, Prologue detine solutii pentru afacerea ta care sa-ti intreaca asteptarile. Fie ca e platforma de Wordpress, HTML sau shop de Ecommerce, acestea pot fi cu usurinta actualizate cu serviciul de dezvoltare web.

Datorita acestei optiuni, iti vei asigura un numar de clienti multumiti care, cu prima ocazie, se vor intoarce pe site si totodata il vor recomanda celor care au nevoie.

Bucura-te si tu de un site 100% optimizat prin oferta de dezvoltare web si vei vedea cu ochii tai imbunatatirile!