Magazin online la cheie- solutii practice pentru o afacere de succes

Una din cele mai metode pentru a-ti creste businessul pe 2020 consta in crearea unui magazin online la cheie. Desi ne aflam inca in pandemie, vanzarile online au crescut cu 20% pentru cumparatorii de mediul urban. Conform sondajelor ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), la finalul lui 2019, sectorul de e-commerce a inregistrat vanzari de peste 4,3 miliarde de euro.

Chiar daca Romania traverseaza o perioada economica nemaintalnita, cheia succesului consta in adaptare. Lantul HORECA a avut de suferit pe parcursul acestor luni si mii de persoane si-au pierdut joburile in acest domeniu.

Echipa noastra vine in ajutorul acestor companii, in ajutorul restaurantelor cu platforme online care sa faciliteze vanzarea produselor, ca businessul sa se autosustina. Prin achizitionarea unui shop online la cheie, ai tot ce-ti trebuie ca sa dai drumul afacerii intr-un mod mai profesional. Siteul este pus la punct pentru tipul tau de afacere, cu platforma personalizata in care putem integra inclusiv tipul de procesare a platii, modalitati de facturare si servicii de marketing, optiuni pentru curierat, etc.

 

1. Magazin online la cheie pentru restaurante cu livrare la domiciliu

Una din cele mai smart solutii, odata cu inchiderea restaurantelor catre public, a fost deschiderea restaurantelor in regim catering si home delivery. Acum, poti achizitiona un magazin online gata facut pentru restaurantul tau. Poti pune meniuri, oferte cu meniul zilei, oferte de transport pentru comenzi ce depasesc o anumita suma, sa listezi produsele pe categorii, sa existe functia de rezervare a mesei online pentru perioada in care se vor redeschide restaurantele.

 

 

Ce beneficii ai daca optezi pentru un shop online la cheie: - Economisesti timp si bani. In cazul crearii unui site de la zero, poti astepta pana la 4 luni, Aici, doar personalizam si optimizam siteul ca tu sa iti poti amortiza cheltuielile in cel mai scurt timp. - Mentii contactul cu publicul tinta si in mediul online. - Restaurantul poate functia in continuare, chiar daca e la o capacitate mai restransa. - Respecti normele de distantare COVID-19 si ajuti la sanatatea publicului si a angajatilor tai. - Ai un design modern si un template usor de folosit - Site-ul este responsive si poate fi folosit si de useri de pe deviceurile mobile. Telefonul mobil este folosit de peste tot si iti asigura o vizibilitate mai mare, facilitand comenzile online si telefonice, oriunde s-ar situa utilizatorii care-ti urmaresc siteul.

 

 

  • Te poti promova mai usor si pe canalele Social Media cu ofertele zilnice la meniuri. Pozele atractive iti aduc mai multi useri interesati de produsele tale, care devin ulterior clienti fideli.

 

2. Urca pe noi trepte in industria Fashion cu un template de magazin online haine

In Romania, pe primele locuri in perioada pandemiei la vanzari online, s-a situat si industria Fashion. Siteurile de haine, colectiile de rochii facute la comanda, siteurile de incaltari, accesorii, bijuterii, toate au fost in topul preferintelor cumparatorilor. Cu un magazin online pentru haine iti poti prezenta colectiile online, si sa te adresezi unui public mai mare prin intermediul canalelor de Social Media.

 

 

Acesta este de folos mai ales in cazul magazinelor asezate in zone mai putin circulate, care au o noua sansa de a fi observate pe mediul online. Online nu apar aceleasi probleme cum ar fi punerea pe pauza a magazinelor din cadrul Mallurilor. Toate normele COVID -19 sunt respectate si oamenii sunt in siguranta, mai ales daca exista si un procedeu de dezinfectare a produselor livrate.

 

 

Strategia de marketing te poate ajuta sa iti dezvolti businessul prin utilitatile shopului. Ai sectiuni de produse, categorii, haine pe genuri, oferte, outlet, poti oferi posibilitatea de cautare in site, de filtrare, etc. Cu un content SEO si campanii de marketing, businessul tau poate urca pe primele pozitii in Google, in numai 3 luni. Astel, ajungi in topul cautarilor si iti asiguri o rata mai mare de clienti interesati de produsele oferite.

 

3. Realizare magazin online site mobila

O industrie care a crescut semnificativ in perioada pandemiei, a fost cea a mobilei. Foarte multi oameni si-au redirectionat banii pentru concedii spre amenajarea casei si decoratiuni interioare. Prologue a realizat si template pentru shop online de mobila, pe care-l poti activa cat in cel mai scurt timp.

 

Magazinul este menit sa faciliteze felul in care produsele sunt prezentate, mai ales ca este mult mai greu pentru clienti sa vina in showroom. Astfel, iti poti pastra produsele in magazin si le poti prezenta si online, pentru a atinge un numar mai mare de clienti. In plus, poti vinde mai usor produsele pe final de colectie sau cele resigilate, creand o sectiune de Promotii sau Deco Outlet pe site. Un alt beneficiun major in creare unui magazin online de mobila este faptul ca poti creste in rating pe Google, pe anumite produse sau categorii de produse.

 

 

Cu serviciul de SEO si social media, iti putem crea descrieri optimizate pe cuvintele cheie, ca tu sa apari pe primele pozitii din Google. Cu cat esti mai in fata, cu atat ai mai multe clickuri de la posibilii clienti. Mai multi clienti, iti aduc mai multe vanzari, deci mai mult profit intr-un timp mai mic.

 

4. Creare magazin online electronice

Cu un magazin online de electronice, poti opta pentru vanzari mai rapide catre un publicul de clienti targetat. Magazinul online de electronice iti permite sa iti organizezi mai bine magazinul si sa ai un mai mare control asupra produselor si comenzilor clientilor.

 

 

Pe site poti realiza: - adaugare si editare categorii de produse electronice - gestiune produse - creare bannere cu oferte - sectiune de blog - organizare stocuri, comenzi, clienti - introducere cu sistem de facturare.

 

 

Oricare ar fi profilul companiei tale, iti poti restabili profitul chiar si in perioade mai dificile. Noi venim in intampinarea ta cu solutii care sa-ti asigure un inceput imbucurator sau o relansare de succes. Echipa Prologue iti ofera servicii de programare, web design, promovare, SEO, marketing, copywriting si chiar templateuri gata facute pentru un business mobilizat in cel mai scurt timp. Opteaza si tu pentru un magazin online la cheie si spune-ne ce profil vrei sa iti personalizam. Ne poti contacta la office@prologue.ro, telefon – 031 428 48 85.