Paralela 45 - site-ul care a primit premiul de "Best Travel Agency Website" sau cel mai bun site de turism

Acum aproape un an anuntam relansarea  site-ului de turism paralela 45, iar pe 26  octombrie Paralela45 primeste premiul  " Best Travel Agency Website" - cel mai bun site de travel: https://www.iqads.ro/articol/44500/prologue-semneaza-un-nou-succes-pentru-paralela-45-premiul-1-etravel-awards-best

Este un premiu cu care realmente ne mandrim pentru ca s-a muncit mult, foarte mult pentru ca totul de decurga asa cum trebuie, pentru ca userul sa aiba o experienta cata mai "naturala" , simpla si rapida.

Paralela 45.ro este un site complex, un site bine optimizat si bine structurat pentru a fi cat mai intuitiv la nivel de navigare, cautare E un site orientat catre utilizator, acel utilizator care doreste sa se miste rapid si sa se bucure de vacante Search-urile sunt optimizate astfel incat rezultatele sa fie relevante si bine organizate. Toate eforturile echipei Prologue  au fost incununate de bucuria succesului primirii premiului de cel mai bun website de turism.

Noul site a adus o crestere considerabila pentru fiecare tip de vacanta oferit, aducandu-si aportul la gradul de ocupare de 98% pe toate charterele. Destinatiile cele mai cautate pe site au promovat turismul european, pe primele 3 pozitii fiind Turcia, Grecia si Spania, cu sejururi de 650 euro/ persoana. Cererile online pentru calatorii pe 2018 s-au dublat fata de anul 2017, iar numarul de itinerarii a ajuns la peste 120 in sase continente.  

“Afacerile turoperatorului Paralela 45 au crescut in primele noua luni din acest an cu 25%, iar estimarile indica un rulaj de 60 de milioane de euro la nivelul întregului an, potrivit datelor companiei. 10% din totalul vanzarilor sunt generate de rezervarile online si neasistate, iar pentru anul viitor, Alin Burcea, proprietarul agenţiei, estimeaza ca vanzarile din online vor ajunge la 12-15%.”- conform declaratiei pentru economica.net.