Realizare site –o alta identitate pentru bussinesul tau

In prezent in Romania, doar 45% din companiile autohtone au site, desi 86% dintre ele sunt conectate la internet. Cu serviciul de realizare site, Prologue concepe de peste 11 ani, campanii de branding si rebranding, pentru orice tip de bussines.

Ne place sa fim mereu la curent cu ultimele trenduri in web development, UX, web design si sa oferim pachete complete de marketing si promovare online. De-a lungul timpului am adus o noua imagine brandurilor de renume si partenerilor care au crezut in noi, in campanii “from zero to hero”. BRD, Franke, Paralela 45, Color Run, InfoTour, M&C Music, Auto Shop, Croaziere.net, Radio Guerrilla, sunt doar cativa dintre partenerii nostri de renume cu care ne mandrim.

 

Iata cum iti poti da un boost afacerii tale cu serviciul de realizare site:

 

Realizare site de servicii sau site de prezentare

In functie de profilul companiei, iti poti alege un pachet de identitate care sa te reprezinte. La Prologue ai posibilitatea de a crea un site de la zero cu gazduire si servicii de mentenanta, plus web design, UX, content SEO, cat si campanii de promovare pe Social Media. Un site web e primul pas catre o identitate vizuala care sa ramana in memoria vizitatorilor online. El trebuie sa inspire profesionalism, dar sa fie si optimizat pentru orice device in asa fel incat sa-l poti accesa inclusiv de pe mobil, tableta sau laptop. Unul dintre cele mai recente proiecte, care a cunoscut o evolutie consistenta in Google si traficul organic, este Radio Guerrilla. Echipa noastra de programatori a conceput site-ul de prezentare 100% personalizat, pastrand identitatea vizuala in nuantele de roz si alb. Curat, aerisit si cu un design modern, cu butoane care permit o navigare mai facila inclusiv vizitatorilor noi de pe site, acesta aduce radioul preferat al romanilor chiar si peste hotare.

Functia de ascultare online este completata de emisiunile live, de arhiva de emisiuni si de concerte difuzate in mansarda, alaturi de articolele si editorialele smart ale intregii echipe Guerrilla. In plus, echipa Prologue a creat o noua aplicatie pentru mobil care permite toate aceste functii la pachet, oriunde te-ai afla.

 

Realizare shop online

O mare parte din veniturile companiilor cu magazine se realizeaza datorita vanzarilor online, fie ca vorbim de site ori ca vorbim de o pagina de Instagram sau Facebook. Pentru a spori increderea vizitatorilor in profesionalismul companiei, este indicata realizarea unui shop online de la A la Z.

Mai exact, echipa noastra de programatori poate realiza un shop online perfect functional cu toate categoriile organizate, astfel incat clientii sa-si poata gasi produsele dorite. Noi te putem ajuta inclusiv cu prezentarea web, dar si cu optimizarea textelor din site pentru a spori numarul vizitatorilor in timp real.

Continutul este foarte important pentru fiecare produs in parte, pentru categoriile de produs, dar si pentru articolele de tip blog care sa atraga un flux constant de vizitatori si cumparatori.

Unul dintre cele mai recente magazine de shop online realizate de echipa Prologue, este site-ul artklub.ro. Shop-ul a cunoscut o lansare de exceptie, ajungand in primele 3 luni, in topul cautarilor pe Google pentru echipamente foto si accesorii foto de inchiriat. Site-ul ofera posibilitatea tuturor iubitorilor de Fotografie, sa-si gaseasca aparatul cat si accesoriile necesare la un pret convenabil. Functiile de filtrare, cat si designul web, fluidizeaza cautarile vizitatorilor, ajutandu-i sa isi gaseasca echipamentul potrivit in functie de tipul de fotografie pe care vor sa-l practice.

 

Daca si tu iti doresti sa iti lansezi propriul bussines sau sa iti creezi o noua identitate pentru firma ta, iti stam la dispozitie cu servicii de web design, marketing, promovare online si evident de realizare site web. Nu ezita sa ne contactezi la numarul 031 428 48 85sau pe email office@prologue.ro pentru o oferta personalizata.