Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand este vorba de transportul cu masina. Ultimul lucru pe care l-ai vrea ar fi sa-ti dai seama ca ai plecat la drum, fara asigurare. Pe Meridian Broker, noul site realizat de echipa noastra, Prologue, poti sa compari si sa alegi asigurari si polita RCA potrivita si sa fii cu toate actele in regula cand esti gata de vacanta sau de o delegatie. Fara griji pe drum, fara stat la cozi, fara amenzi.

We think about the people like us. Cand suntem in miscare, vrem sa avem solutii rapide care sa ne ajute in deplasare. Tocmai de aceea, am colaborat impreuna cu Meridian Broker intr-un proiect nou, care sa faciliteze cumpararea asigurarilor si a politelor RCA, din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla. Site-ul ofera totul intr-un singur loc: comparatii de preturi de la mai multi asiguratori, servicii de cotatii si posibilitatea de achizitionare online a politelor RCA. Simplu si curat, ca fiecare user sa poata sa navigheze pe site si sa gaseasca ce are nevoie in cel mai scurt timp.”– Alexandru Rosca, Administrator Prologue.

O noua imagine pentru Meridian Broker

Site-ul este o platforma care faciliteaza gasirea asigurarilor, plata securizata, dar si suportul echipei in cazul accidentelor sau al pierderii politei. Spre exemplu, daca nu-ti mai gasesti polita fizica, intri in contul Meridian Broker si ai polita online. Chiar si daca nu-ti amintesti contul, echipa Meridian iti aduce linistea cu informatii rapide, care sa te ajute sa iti recuperezi polita RCA.

Ce gasesti nou pe site:

1. Calculator de rate RCA

Calculatorul RCA afisează tarifele RCA calculate impreuna cu bonus/malus. Bonus- malus inseamna ca exista un calcul preferential in functie de soferii care au avut sau nu accidente, urmand ca cei cu incidente sa achite o taxa majorata conform daunelor.

2. Functionalitati de cotatii rapide

Poti sa primesti raspuns in 2 ore de la echipa Meridian pentru optiuni variate de asigurari RCA, asigurari de locuinta, asigurare CASCO si asigurare de calatorii.

3. Portal de achizitii online

Orice utilizator poate sa-ti cumpere online tipul de asiguare dorit folosind portalul nostru de asigurari online

Poti opta pentru asigurari cu plata securizata:

• Asigurare RCA

• Asigurare de calatorie

 

Ce servicii de web development am oferit pentru acest proiect

Web design– am realizat un design curat si aerisit, care sa aduca cu sine functionalitati usor de folosit. Layoutul este creat sa atraga utilizatorii noi si sa ii ghideze spre categoria de asigurari dorita. Butoanele dispuse pe un sidebar constituite un plus in navigarea pe site, unde gasesti toate categoriile necesare aranjate intr-un singur loc.

Programare & Implementare site-ul este optimizat cu functionalitati pentru achizitionarea asigurarilor RCA si de calatorie online. In plus, platforma are integrate servicii de cotatii, comparatie de preturi de la mai multi asiguratori, si optiunea de cumparare online direct din cosul utilizatorului.

Mai mult, site-ul este personalizat cu functia de Suport in cazul daunelor, oferind clientilor posibilitatea de a-si alege service-ul auto pentru repararea masinii, si obtinerea despagubirilor cuvenite in mod legal.

Daca si tie iti place cum a iesit site-ul Meridian Broker si esti gata de un proiect nou, sau daca vrei un pachet de rebranding si optimizare site pentru firma ta, ne poti contacta oricand si vom reveni cu o oferta 100% personalizata si adaptata afacerii tale.