Cautare
Contact

Blog web design › vezi toate articolele

Top 5 tendințe în web design pentru 2021

Mediul online este ca un organism viu, în continuă schimbare, motiv pentru care apar periodic noi tendințe în web design. De aceea, noi, Prologue, suntem întotdeauna la curent cu evoluțiile platformelor online şi ne dorim să îți oferim servicii web profesionale cu ajutorul cărora să îți poziționezi business-ului în primele căutări pe Google.

Pentru ca site-ul tău să fie unul de succes, cel mai important lucru este ca acesta să fie adaptat la dorințele consumatorilor tăi și să se fie dezvoltat odată cu trendurile. Prin urmare, vorbim despre muncă și preocupare constante. Şi nu trebuie să duci această muncă singur, deoarece noi suntem aici să te ajutăm.

Acum, că am stabilit aceste aspecte, să trecem la tendințele în web design care și-au pus amprenta asupra anului 2020.

 

1. În realizarea unui site ține cont să ai un design Thumb-Friendly Mobile Navigation

Putem traduce sintagma “Thumb-Friendly Mobile Navigation” prin “Design prietenos cu degetul mare”. Așa cum ne indică și numele, acest design îi ajută pe utilizatori să aibă o experiență plăcută atunci când îți vizitează site-ul de pe telefonul mobil. Mai exact, este vorba de responsive web design.

Atunci când folosim telefoanele mobile, cel mai mult realizăm acțiunile pe ecran cu ajutorul degetelor mari, de aici și numele de “design prietenos cu degetul mare”.

Oamenii și telefoanele mobile au devenit de nedespărțit, motiv pentru care petrec din ce în ce mai mult timp în mediul online. Spre exemplu, în drum spre job, un potențial consumator ar putea vizita site-ul tău de pe telefonul mobil, iar dacă navigarea nu i s-a părut la îndemână, va fi reticent în a-i mai da o a doua șansă.

 

2. Web design minimalist, dar colorat

Anul 2020 a adus în lumină design-ul minimalist, sub principiul “less is more”. Cu toate acestea, atunci când spunem “minimalist”, nu trebuie să ne gândim la fundalurile albe. Ideea principală a acestui trend este că fundalurile pot fi colorate, încât să atragă atenția, dar și simple, încât să fie cât mai plăcute privirii.

Pentru a înțelege mai bine acest trend, un exemplu este www.shopify.com:

 

3. Videoclipul, nelipsit din noile tendințe în web design

Potrivit noilor trenduri din mediul online, videoclipurile par să aibă o importanță din ce în ce mai mare. Mai mult decât atât, prognosticele spun că videoclipul va reprezenta chiar şi până la 84% din conținutul întâlnit în online, până în anul 2022!

Prin urmare, pentru a le atrage și menține atenția potențialilor tăi clienți, videoclipurile sunt un lucru care nu ar trebui să lipsească. În plus, un astfel de conținut mărește timpul petrecut de către utilizatori pe site-ul tău.

Deoarece ne place să ţinem cont de trendurile din web design, iată două exemple de proiecte din portofoliul nostru, unde videoclipurile joacă un rol extrem de important:

www.studiumonflowers.roFlorarie online

 

 

www.eastset.comStudio producție film

 

 

4. Chatbot, un aspect important pentru realizarea unui magazin online

Chatbot-ul este un software care nu ar trebui să îi lipsească magazinului tău online, deoarece te ajută să fii aproape de clienții tăi în orice moment.

Clienții au dezvoltat obiceiul de a adresa întrebări către branduri direct în mediul online. Astfel, chatbot-ul vine atât în ajutorul tău, dar și în ajutorul clienților tăi, care își doresc un răspuns cât mai rapid. Un astfel de chatbot poate fi programat să răspundă la anumite întrebări ale utilizatorilor instant, 24 de ore din zi, 7 zile pe săptămână.

 

5. Grafică vectorială scalabilă(SVG) este un must have în web design

Grafica vectorială aduce un avantaj extrem de important, anume acela de a putea schimba dimensiunea imaginilor, însă păstrându-le calitatea. Ele pot fi chiar și animate, iar dimensiunea lor nu va influența mărimea fișierului.

Un exemplu web desing care incorporează această grafică vectorială scalabilă este www.travelleaders.com

 

 

Cel mai important lucru pentru noi este să oferim servicii profesionale, de aceea suntem mereu la curent cu evoluţia trendurilor din mediul online. Astfel, serviciile noastre încep de la web design, grafică, continut SEO şi ajung chiar şi la promovarea în social media.

Acestea au fost unele dintre cele mai importante tendințe în web design pentru 2020, însă, trebuie să ţinem cont de faptul că mediul online este într-o continuă schimbare, iar cel mai important lucru pentru ca afacerile online să fie prospere este să fim întotdeauna la curent cu noutăţile.Fara comentarii

Spune-ti parerea!
  • Spune-ti parerea!

    nu va fi publicata

articole web design

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand este vorba de transportul cu masina. Ultimul lucru pe care ...

afla mai multe

Magazin online la cheie- solutii practice pentru o afacere de succes

Una din cele mai metode pentru a-ti creste businessul pe 2020 consta in crearea unui magazin online la cheie. Desi ne aflam inca in pandemie, vanzarile online au crescut cu 20% ...

afla mai multe
toate articolele

produse Web design

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate ...

afla mai multe

CMS

CMS-ul nostru a fost gandit si organizat in asa fel incat sa fie cat mai usor de folosit, este propria noastra platforma, gandita sa fie flexibila si adaptabila oricarui ...

afla mai multe
toate produsele

cere oferta web design, seo...

Sunteti interesat de o colaborare in domeniul
web design?

Sau poate aveti nevoie de seo?
Va invitam sa completati formularul nostru interactiv pentru a cere o estimare a proiectului dumneavoastra de web design.

Cere oferta web design

Oferim servicii de web design (website-uri, interfete de
administrare
, aplicatii intranet), optimizare pentru motoarele de cautare, publicitate online...

vezi portofoliul

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand ...

afla mai multe

O noua platforma de turism pentru Paralela 45

Ne bucuram de lansarea unui nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta agentie de turism- Paralela 45. Fiind un client de ...

afla mai multe

Radio Guerrilla

Realizare site de prezentare - Radio Guerrilla  Oferind ani la rand un content de calitate si emisiuni live cu invitati care au ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Newsletter

Sistem de newsletter eficient care asigura flexibilitatea si garantia ca emailurile vor ajunge acolo unde trebuie. Aplicatia de newsletter furnizeaza rapoarte...

afla mai multe