Administrare

Vrem sa ai parte de un pachet complet special optimizat pentru afacerea ta. Tocmai de aceea, pe langa hosting si serviciile de promovare, mai poti beneficia si de administrare web. 

Orice update facut, fiecare fisier salvat de catre baza de date ori diverse schimbari tehnice vor fi implementate si verificate de catre programatorii nostri.

Stim ca identitatea ta este si extensia noastra, si vrem sa iti dam ce e mai bun: un site sigur si actualizat, care sa te reprezinte.

Partea de administrare web se poate realiza pentru shopuri online create in diverse CMS-uri, sau pentru site-uri de prezentare cu servicii specializate.

Prin acest serviciu, tot ce trebuie sa stii este ca ai in permanenta un expert care verifica informatiile privitoare la site si face ultimele update-uri pentru ca site-ul sa poata fi accesat de pe orice device, oriunde.

 

De ce am nevoie de administrare web?

Deoarece industria IT functioneaza de parca a fost dintotdeauna si este in continua dezvoltare. In era vitezei cand magazinele online fac o mare concurenta celor fizice, site-ul tau trebuie bine pus la punct. Vizbilitatea in Google trebuie sa mearga mana in mana cu functionalitatea site-ului.

Website-ul este cel mai util tool, cu ajutorul caruia reusesti sa te remarci si sa te faci cunoscut in lumea online. Tocmai de aceea, prin intretinerea website-ului ne asiguram ca afacerea ta are un profit continuu si useri noi, zilnic.

Experienta pe care o au specialistii nostri iti sta la dispozitie oricand pentru un site bine securizat si monitorizat in permanenta. Astfel, elimini problemele unui site care “pica”, sau care poate ramane fara continut in urma unui update de tema.

Un alt avantaj al acestor servicii ar fi refacerea continutului de pe site, realizarea de bannere si inserarea de butoane multimedia.

Alege si tu sa fii in siguranta cu serviciul de administrare web de la Prologue, iar business-ul tau va fi pe maini bune in industria online.