Suport Tehnic

Vrei sa iti administrezi mai usor site-ul si sa beneficiezi de mai multe functionalitati si actualizari tehnice? Echipa noastra iti sta la dispozitie cu suport tehnic pentru orice intrebare sau nelamurire web.

Updateurile si administrarea unui shop online pot fi uneori problematice, mai ales la inceput. Fie ca e  vorba de gazduire, de servicii de hosting, de administrarea platformei sau de la browser si dispozitivului utilizat, noi gasim mereu solutia pentru o buna functionare.

In functie de pachetul pe care l-ai achizitionat de la noi, iti oferim suport tehnic telefonic, ori pe email.

 

Pentru ce servicii pot beneficia de suport tehnic?

Orice pachet de gazduire sau administrare web, vine impreuna cu optiunea de suport tehnic. Website-urile se pot personaliza la cererea clientului cu pluginuri si widgeturi specifice. Temele, insasi, au nevoie de actualizari in repetate randuri.

Pentru a fi mereu in pas cu cele mai noi trenduri web, colegii nostri iti stau la dispozitie cu solutii creative in IT si informatii despre fiecare pachet web ales.

Functiile pe care le detine site-ul sunt mereu actualizate cu un design atragator pentru a mari popularitatea afacerii online. Fie ca e vorba de un site de prezentare, o platforma tip Prestashop, ori Woocommerce, CMS, ne asiguram ca totul se desfasoara in parametrii normali.

Pentru noi, fiecare proiect este o provocare si are parte de o atentie desavarsita din partea noastra. Iar pentru o siguranta marita, actualizarea bazelor de date se face zilnic. Tot la noi, indiferent de dificultatile pe care la intalnesti, iti sarim in ajutor cu solutii rapide si eficiente pentru a optimiza site-ul. 

Suntem mereu gata de actiune. Lasa-ti imaginatia la joaca chiar si in personalizarea temei. Daca vrei sa inserezi butoane noi, ori intampini probleme de cod si back-end development, suntem aici, pentru tine.

Ce-ti doresti pentru afacerea ta online poate fi usor realizabil!