Radio Guerrilla

Realizare site de prezentare - Radio Guerrilla

Oferind ani la rand un content de calitate si emisiuni live cu invitati care au ceva important de spus, Radio Guerrilla s-a lasat mai nou ascultat atat pe site-ul realizat de Prologue, cat si in cadrul aplicatiei realizata tot de echipa noastra.

Realizarea site-ului Radio Guerrilla a fost unul apropiat de felul de a trai si de a gandi a echipei noastre, fiind mereu la curent cu ce se difuzeaza pe radio. Pentru ca nimic nu misca fara a fi prezent in lumea online, update-ul adus siteului este unul complex, usurand navigarea fiecarui vizitator. Acesta este un proiect “bun de pus in rama”, care ne-a bucurat si care ne-a ajutat sa ne imbunatatim experienta web.

Succesul clientilor nostri este si multumirea agentiei noastre. Am cautat sa oferim cele mai bune solutii pentru a optimiza site-ul, in cele mai mici detalii. Continutul de calitate, streamingul online cu podcasturi si showuri live au acum o noua “casa”, la care ne mandrim sa spunem ca am pus caramida cu caramida.

 

Realizare site Radio Guerrilla - o noua colaborare Prologue, incoronata de succes

Stim ca ascultatorii Radio Guerrilla opteaza pentru calitate si vor sa isi asculte emisiunile preferate, oriunde s-ar afla. Tocmai de aceea, un aspect important pe care l-am vizat a fost asigurarea unui site safe, care nu pica si care sa reziste indiferent de ce trafic ar avea.

Adrian Popescu, Managing Partner la Radio Guerrilla afirma ca: “Dupa experienta construirii noului site Radio Guerrilla de la zero, Prologue a devenit Avanpost Radio Guerrilla”, cu o echipa de oameni “profi, rabdatori, decenti, politicosi si nu in ultimul rand, devreme acasa”.

Site-ul a fost gandit ca un intreg, de la structura, la design, la functionalitate, update-uri, totul pentru a livra un continut de calitate, intr-un format user friendly. Dupa schitarea si redefinirea site-ului, am creat un wireframe cu detaliile site-ului (butoane, pagini, poze), dupa care am realizat designul template-ului, respectiv UI/ UX.

Proiectul de realizare site Radio Guerrilla a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor  informatiile care conteaza, intr-un timp de cautare scurt. Structura site-ului include stiri contemporane, articole despre concerte si lansari de albume, podcast-uri, interviuri live cu artisti, emisiuni live cu trupe noi, si articole umoristice si smart de la temerarii echipei Guerrilla. Widget-urile, plugin-urile, bannerele, animatiile, aplicatiile care fac site-ul mai usor de folosit sunt cateva din modalitatile de web design care atrag un trafic constant de vizitatori.

Programatorii nostri au optimizat siteul ca tu sa te poti delecta cu artistii preferati, fie ca esti pe smartphone sau pe tableta, sau ca esti in vacanta in afara. Astfel, gama ascultatorilor de Radio Guerrilla s-a extins si la nivel international.

Noua versiune online a siteului a devenit una fara frontiere, in care circula mai usor muzica buna, piesele bandurilor noi, dar si temele cu subiecte incisive si de actualitate. Ne plac povestile cu happy-ending, asa ca proiectul de realizare site Radio Guerrilla este o noua poveste din agentia noastra, intr-o lume in care “binili invinge”.

Daca si tu vrei sa dai un boost siteului tau sau un refresh in designul si functionarea site-ului, contacteaza-ne pentru a pune bazele unui nou proiect de poveste!