Primii pasi in procesul de creare site

Primii pasi in procesul de creare site

Pasionati de lumea web, echipa de la Prologue iti ofera cele mai eficiente solutii in procesul de creare site. Afirmarea in online tine in primul rand de o promovare constanta si mai ales, de un site ca la carte. De la gazduire web, la realizarea site-ului in forma finala, totul trebuie facut dupa ultimele cerinte pe piata. Clientii sunt mereu cei care dicteaza cautarile pe Google, tocmai de aceea noi realizam strategii de marketing, pliate pe cele mai populare cautari.

creare site

Ca site-ul sa fie functional, avem parte si de web developeri experimentati, care colaboreaza perfect cu echipa de web design, pentru un rezultat de exceptie.

 

Care sunt principalele etape de creare site, marca Prologue?

Procesul de creare site difera in primul rand dupa tipul activitatii promovate. Pentru shop-uri online, platformele si CMS-urile trebuie customizate astfel incat fiecare vizitator sa devina un posibil client. Widget-urile, plugin-urile, bannerele, animatiile, aplicatiile care fac site-ul mai usor de folosit sunt cateva din modalitatile de web design care atrag un trafic constant de vizitatori.

 

1. Primul pas in realizarea site-ului sta in analiza si prospectarea pietei. Ca sa obtii un business functional, ai nevoie sa stii care e concurenta si cum trebuie sa te diferentiezi si sa-ti promovezi produsul sau serviciul. Echipa Prologue ia calcul toate dorintele clientilor si le optimizeaza cu cererile pietei online. Dupa stabilirea publicului tinta si a obiectivelor afacerii, dam drumul la etapa a doua: designul.

 

2. O etapa majora in procesul de creare site este web design-ul si customizarea site-ului. Zona online este foarte competitiva, tocmai de aceea design-ul cel mai catchy si cel mai bine optimizat este cel care atrage noi clienti.

Dupa schita site-ului, cream un wireframe cu detaliile site-ului (butoane, pagini, poze), dupa care realizam designul template-ului, respectiv UI/ UX. Echipa de web design alege culorile predominante, stilul paginii, fontul, animatiile si interactiunile dintre elementele site-ului web si utilizator.

 

3. Programarea site-ului si adaugarea de content optimizat SEO intregesc etapele crearii unui shop sau a unui site de prezentare.

In spatele unui site simplu si bine organizat, web developer-ul scrie sute de linii de cod, in HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL, ca totul sa mearga perfect. Implementarea intr-un mod cat mai lizibil pentru administrator si clienti asigura un succes garantat. Un site usor de accesat, responsive pe toate device-urile, dar si cu o configuratie clara isi atinge obiectivul. Pentru ca vizualul merge mana-n mana cu parte a de continut, specialistii nostri in SEO iti ofera un content de calitate si original. Axati pe cele mai in voga cuvinte cheie specifice site-ului, copywriterii realizeaza baza unui site optimizat in cautarile din Google, pentru o vizibiltate pe primele pagini.

 

4. Lansarea si promovarea site-ului sunt ultimele masuri in procesul de creare site. Inaugurarea trebuie sa fie facuta si pe paginile de Social Media, cum ar fi Facebook, Instagram, Tweeter, Pinterest si altele.

 

Cu cat mai multe canale media, cu atat mai multi vizitatori pe site. Noi iti asiguram toate ingredientele necesare unui site 100% functional si cu appeal la public. Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti o cerere de oferta si noi iti vom crea o identitate pentru business-ul tau.  Prologue stie tot ce iti trebuie in procesul de creare site, oricare ar fi profilul afacerii tale.