Web Design

Promovarea in mediul online presupune existenta unui site intuitiv si usor de folosit. Experienta designerilor si a echipei de web development iti garanteaza obtinerea unui site 100% original, cu o grafica actualizata si un web design catchy.

Pentru ca afacerea fizica e in stransa legatura cu cea online, iti oferim un site smart, aerisit, bine organizat, cu un simt estetic bine definit.

Prin serviciul de web design, iti poti personaliza total site-ul cu functii utile, care sa faciliteze navigarea de pe orice device. Fie ca e vorba de un site de prezentare sau de un shop online, designerii si programatorii nostri creeaza de la zero pachete de identitate 100% responsive, cu un design autentic in platforme Custom Made.

 

De ce am nevoie de web design?

Un motiv principal pentru care sa apelezi la acest serviciu de web design este cresterea veniturilor prin aportul vanzarilor online. Pentru ca e mult mai rapid sa cumperi tot ce ai nevoie si uneori chiar mai eficient, comertul online a crescut considerabil. In prezent, comenzile online sunt foarte numeroase, in tara fiind peste 20.000 de shopuri online.

Clientii prefera sa navigheze pe internet in cautarea serviciilor sau a produselor dorite, in locul cautarii fizice in magazine aglomerate.

Cu un web design adaptat companiei tale, iti maximizezi sansele de a iesi in fata cu servicii personalizate. Realizarea shop-urilor online sau a site-urilor de prezentare se face dupa un research atent, urmarind evolutia si optimizarea cererii de pe piata.

Serviciul de grafica web ofera clientilor solutii rapide de utilizare a site-ului si totodata siguranta platilor online.

 

Beneficii pentru site-ul tau cu serviciul de web design

Ca experti in UX (user experience), suntem mereu atenti sa imbunatatim partea de web design care face si din site-ul tau unul foarte bine structurat cu un background mai atragator. Dupa ce am aflat cerintele clientilor si am analizat competitia, construim strategii pe care le dezvoltam impreuna pentru a intemeia un site mult mai practic.

Echipa noastra reuseste sa se implice complet in realizarea website-urilor care-si doresc o imagine profesionista, care sa se impuna pe piata. Ca tu sa fi usor de gasit si la indemana oricarui posibil client, iti ajutam compania sa fie in topul cautarilor. Lucram in orice CMS, platforma de Prestashop, Magento, Joomla, Wordpress si altele, ca tu sa ai parte de un rezultat unic.

La noi, gasesti pachete de servicii pentru siteuri atractive cu functii utile si butoane practice, care sa faciliteze cautarile online.

Daca detii un site usor de utilizat de pe orice dispozitiv, comenzile online pot fi la indemana clientilor tai, tot timpul!

Clientii nostri, precum Radio Guerrilla, Franke, Lancom, Modela, Infotour, Color Run, Paralela 45, Gucci, Labormed Pharma, La Fantana, CSSPP, Institutul Bancar Roman, Romprest, Mxhost, eSKY, Germanos, sunt exemplul viu ca se poate.