Optimizare SEO

Pentru a reusi sa atragi atentia cat mai multor clienti sau parteneri asupra afacerii tale, continutul site-ului trebuie sa fie bine structurat. Pentru asta, echipa Prologue iti pune la dispozitie un complex pachet de marketing cu servicii SEO si Google Adwords. Acesta poate fi personalizat in intregime dupa profilul firmei.

Popularitatea site-ului o arata clasarea in Google, iar din acest motiv am creat strategii de marketing pentru ca tu sa ai rezultate vizibile, constant.

Avantajul pe care il ai cand optezi pentru servicii SEO este numarul constant de vizitatori si clienti reali pe care il aduce continutul. Reclamele sponzorizate spre exemplu cer o investitie constanta, pe cand serviciile SEO iti asigura un reach organic pe termen lung.

Indiferent de site, pagina de prezentare sau shop online, cea mai accesibila si la indemana solutie pentru un start de succes, este serviciul de optimizare SEO.

 

Ce avantaje pot obtine printr-un site cu optimizare SEO?

Pentru un site cu trafic mare, constant si potentiali clienti, pozitionarile acestuia trebuie sa fie pe primele pagini din Google. Vizibilitatea site-ului si aparitia lui pe primele pagini ale motorului de cautare, sunt un must-have pentru orice companie care isi doreste un brand de renume.

Practic, toata imbunatatirea traficului, numarul clientilor in crestere, vizitele pe platforma sau potentialii colaboratori se rezuma la continutul site-ului la zi, actualizat cu ceea ce e in trend.

Echipa de profesionisti SEO si serviciile conexe iti vor oferi rezultate garantate pe termen lung, care vizeaza tiparul clientilor doriti. In urma acestui proces de optimizare al continutului, site-ul va fi mult mai usor de indexat in Google, de gasit si de parcurs de catre clienti.

Un real ajutor in cresterea site-ului in primele pagini din Google il reprezinta si configurarea continutului pe cuvinte cheie.

Mizand pe algoritmii de cautare din Google, echipa noastra face mereu research pe cautarile dinamice ale utilizatorilor, pentru a optimiza cuvintele cheie potrivite site-ului tau.

Dupa ce analizam si alte companii de profil si luam in calcul toti factorii externi, trecem la partea de SEO, menita sa te propulseze in topul cautarilor din Google, pentru a avea mereu parte de clienti sau parteneri interesati de afacerea ta.

Structura de linkuri interne poate fi si ea adaptata in asa fel incat sa ai un site bine definit. In functie de platforma acestuia (PrestaShop, Opencart, Magento, CS-cart, Shopify sau WordPress/ Woocommerce) aplicam tehnici personalizate, care sa imbunatateasca experienta userilor.

Datorita tehnicilor de optimizare SEO, iti punem la dispozitie cel mai eficient pachet de servicii de advertising, personalizat pentru tine.

Fii gata sa-ti propulsezi afacerea in primele pagini din Google cu Prologue!