Web Design The Color Run Romania

Web design si realizare site Color Run-maratonul catre un nou colaborator fericit

Fiecare proiect este o provocare pentru noi, si pentru ca suntem pasionati de lucruri antrenante, nu puteam sa nu ne implicam si in realizarea siteului Color Run. Ne regasim inca in povesti cu super eroi si tema concursului a fost evident sa devii eroul orasului tau, intr-o cursa rapida de 5 km. Zis si facut!

Proiectul de web design si realizare site Color Run este unul jucaus, in care culorile dau vibratia magica a unui site atragator.   Ca totul sa fie complet, echipa noastra de programare s-a ocupat de elementele ce tin de structurare, functionalitate si adaptabilitate.

Cunoscuta peste tot in lume, fuga in care oamenii imbratiseaza splash-urile de culori este una din cele mai incantatoare activitati in aer liber care uneste persoanele. Suntem adeptii colaborarilor si a proiectelor frumoase, tocmai de aceea, Color Run Romania a venit ca o incununare in portofoliul nostru.

 

Web design si realizare site Color Run- functionalitate si estetica

Cand vorbim de Color Run sau “the happiest 5k on the Planet”, vorbim in primul rand de un site online ce permite concurentilor de peste tot in tara, sa se inscrie la cursa din orasul lor. Pentru a facilita aceste inscrieri, Prologue a realizat noul site Color Run, cu formulare utile si premii diverse, pentru toate categoriile de varsta.

Din start, am urmarit ca aceasta cursa apreciata la nivel mondial, sa fie accesibila mai usor in Romania. Astfel, am creat optiuni de inscriere ca user individual, dar si pe grupuri, pentru o inscriere multipla, pentru corporatii si companii. Cu siguranta, am reusit sa punem in miscare cateva firme, care au dat frau liber imaginatiei si au creat o altfel de unitate in echipa.

Site-ul este astfel optimizat, pe partea de back-end, cu posibilitatea de gestionare a userilor inscrisi. Fiecare persoana se poate inscrie de acasa, sau de la birou in cativa pasi simpli.

Cursele din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Oradea (in premiera) si Mamaia si-au gasit participantii, mai plini de culoare ca niciodata.

Am creat un site user friendly, usor de gestionat, cu un design fresh, in care poti gasi cu usurinta informatii despre eventul din oras, alaturi de un formular rapid de inscriere in cursa. In functie de tipul de abonament sau de pachetul ales: Standard, Premium sau VIP, utilizatorii au putut vedea ce premii ii asteapta.

Ochelarii de soare, fustele, tricourile personalizate, sosetele personalizate, unicornii, badgeurile si borsetele colorate au fost cateva din accesoriile care au dat viata acestui event.

Echipa noastra a mentinut un design aerisit, pentru ca utilizatorii sa poata vedea exact informatiile dorite. Ne-am bucurat sa facem parte din acest proiect de anvergura de web design si realizare site Color Run si sa aducem un strop de sanatate participantilor.

Cu o pasiune pentru originalitate si creativitate, si cu un accent clar pus pe functionalitate, am incheiat un nou proiect marca Prologue. Daca si tu vrei sa iti refaci site-ul, nu ezita sa ne scrii!