Cautare
Contact

Blog web design › vezi toate articolele

Google Related – mai multa relevanta!

Google, cel mai mare jucator de pe piata online, lanseaza un serviciu dedicat utilizatorilor browserului Google Chrome – Google Related.

Google Related este o extensie pentru Google Chrome (en: add-on) care are rolul de a aduce mai aproape si mai repede informatii relevante si proaspete. Cum functioneaza acest serviciu gratuit? Spre exemplu, cautam un hotel din New York – pe pagina cu datele respective se va deschide automat, dupa cateva secunde, o bara orizontala – Google Related este practic acea bara, plina de informatii relevante, care se deschide / inchide automat in functie de nevoile utilizatorului.

Ce aduce bara Google Related?

In esenta, indiferent de pagina, ca vorbim de muzica sau videoclipuri, Google Related ar trebui sa se deschida automat in partea de jos a browserului, si sa ne ofere informatii relevante – tip video, text, imagini etc. Indiferent ca suntem pe pagina cu noul videoclip al lui Pitbull sau vizualizam siteul unui restaurant din Iasi, Google Related trebuie sa intervina si sa ne ofere informatii relative!

Pentru paginile din Romania, Google Related nu functioneaza, din pacate…

In urma unor teste efectuate de echipa noastra, se pare ca Google Related nu s-a propagat si pentru paginile din Romania – cel mai probabil Google va mai testa o perioada serviciul pentru paginile scrise in limba engleza, dupa care va implementa serviciul la nivel global.Google Related – mai multa relevanta!

1 comentariu

Spune-ti parerea!
  • 5 Septembrie 2011 13:25 Eric a spus:

    Eu folosesc toolbaru de cateva zile si sunt super multumit. Spre exemplu acuma citeam un articol despre un gadget si pagina respectiva nu contine poze, iar aici a intervenit Google Toolbar cu poze si videouri !

    raspunde acestui comentariu
  • Spune-ti parerea!

    nu va fi publicata

articole web design

4 motive pentru utilizarea PARALLAX – ului in realizarea unui site web

Datorita versatilitatii si a abilitatii de a te lasa sa iti folosesti la maximum originalitatea si creativitatea, Parallax este una dintre cele mai tari tehnici in realizarea unui site. Ca orice ...

afla mai multe
toate articolele

produse Web design

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate ...

afla mai multe
toate produsele

cere oferta web design, seo...

Sunteti interesat de o colaborare in domeniul
web design?

Va invitam sa completati formularul nostru interactiv pentru a cere o estimare a proiectului dumneavoastra de web design.

Cere oferta web design
vezi portofoliul

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Prologue lanseaza o noua platforma de turism pentru Paralela 45

Anul 2017 il incheiem cu un nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta companie de turism- Paralela 45. Fiind un client ...

afla mai multe

Realizare magazin online flori atelierserendipity.ro

WooCommerce Personalizat ...

afla mai multe

O noua imagine, o noua identitate vizuala

Odata cu modernizarea paginii web am dorit sa ne reimprospatam si identitatea vizuala, astfel am revizuit imaginea logo-ului pe un format ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Web design

Suntem familiarizati cu tot ce este nou in materie de web design, online marketing si publicitate online...

afla mai multe