Cautare
Contact

Blog web design › vezi toate articolele

Noile schimbari Facebook afecteaza industria marketingului?

Facebook, reteaua de socializare cu peste 750 de milioane de utilizatori din intreaga lume, de altfel si cea mai larga din lume, este amenintata de noul produs de la Google, numit Google Plus!

Google Plus este o alta retea de socializare, disponibila momentan doar pe baza de invitatii, care vine cu o politica de confidentialitate pusa bine la punct si cu abordari cu totul diferite – cercurile de prieteni, sistemul de video conferinta etc.

Facebook contraataca prin schimbari! Marketerii vor trebui sa-si schimbe strategiile?

De regula, fiecare schimbare, cat de mica, se traduce prin noi strategii si abordari vizavi de promovarea in social media – aici dovedindu-se capacitatea unui marketer social media de a se mula pe noile schimbari. In ultima vreme, din cauza Google Plus, Facebook a introdus utilizatorilor noi optiuni si schimbari; hai sa vedem care sunt si in ce masura pot afecta acestea pe marii jucatori din social media.

Aprobari pentru taguri – Tagurile sunt calea prin care o persoana se poate asocia cu o poza sau alte materiale – atunci cand o persoana isi face simtita prezenta intr-o fotografie, aceasta poate fi “taguita” si vazuta de celelalte persoane. Aceasta optiune a starnit multe controverse, iar Facebook corecteaza problema de confidentialitate introducand optiunea de aprobare a tagului – pe scurt, daca nu doriti sa fiti prezent cu numele intr-o poza, nu aprobati tagul.

Confidentialitate sporita pentru profil – Datorita noilor schimbari, va puteti proteja mai mult profilul! Informatii precum starea civila, peretele, pozele, dar si alte date personale pot fi protejate pe categorii – prieteni, vizitatori, rude etc. Oricand doriti sa acordati acces unei persoane anume, o puteti adauga ca prieten.

Partajarea starilor cu anumite grupuri – Daca plecati la mare intr-o saptamana nu trebuie sa faceti informatia publica, o puteti distribui doar catre anumite grupuri de prieteni – exemplu: catre rude. Adaugarea grupurilor ca nivele de acces este o idee buna si va ajuta sa va simtiti mai intim.

In esenta, daca va intrebati in ce masura aceste schimbari pot afecta activitatea dvs ca marketer, trebuie sa stiti ca nu aveti motive de ingrijorare – strategiile de marketing in social media raman aceleasi, singurele schimbari avand loc pe partea de confidentialitate, mai exact la fotografii si posturile utilizatorilor.Noile schimbari Facebook afecteaza industria marketingului?

1 comentariu

Spune-ti parerea!
  • 12 Septembrie 2011 18:00 Desene animate online a spus:

    Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

    raspunde acestui comentariu
  • Spune-ti parerea!

    nu va fi publicata

articole web design

4 motive pentru utilizarea PARALLAX – ului in realizarea unui site web

Datorita versatilitatii si a abilitatii de a te lasa sa iti folosesti la maximum originalitatea si creativitatea, Parallax este una dintre cele mai tari tehnici in realizarea unui site. Ca orice ...

afla mai multe
toate articolele

produse Web design

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate ...

afla mai multe
toate produsele

cere oferta web design, seo...

Sunteti interesat de o colaborare in domeniul
web design?

Va invitam sa completati formularul nostru interactiv pentru a cere o estimare a proiectului dumneavoastra de web design.

Cere oferta web design
vezi portofoliul

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Prologue lanseaza o noua platforma de turism pentru Paralela 45

Anul 2017 il incheiem cu un nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta companie de turism- Paralela 45. Fiind un client ...

afla mai multe

Realizare magazin online flori atelierserendipity.ro

WooCommerce Personalizat ...

afla mai multe

O noua imagine, o noua identitate vizuala

Odata cu modernizarea paginii web am dorit sa ne reimprospatam si identitatea vizuala, astfel am revizuit imaginea logo-ului pe un format ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Web design

Suntem familiarizati cu tot ce este nou in materie de web design, online marketing si publicitate online...

afla mai multe