Cautare
Contact

Blog web design › vezi toate articolele

Noile schimbari Facebook afecteaza industria marketingului?

Facebook, reteaua de socializare cu peste 750 de milioane de utilizatori din intreaga lume, de altfel si cea mai larga din lume, este amenintata de noul produs de la Google, numit Google Plus!

Google Plus este o alta retea de socializare, disponibila momentan doar pe baza de invitatii, care vine cu o politica de confidentialitate pusa bine la punct si cu abordari cu totul diferite – cercurile de prieteni, sistemul de video conferinta etc.

Facebook contraataca prin schimbari! Marketerii vor trebui sa-si schimbe strategiile?

De regula, fiecare schimbare, cat de mica, se traduce prin noi strategii si abordari vizavi de promovarea in social media – aici dovedindu-se capacitatea unui marketer social media de a se mula pe noile schimbari. In ultima vreme, din cauza Google Plus, Facebook a introdus utilizatorilor noi optiuni si schimbari; hai sa vedem care sunt si in ce masura pot afecta acestea pe marii jucatori din social media.

Aprobari pentru taguri – Tagurile sunt calea prin care o persoana se poate asocia cu o poza sau alte materiale – atunci cand o persoana isi face simtita prezenta intr-o fotografie, aceasta poate fi “taguita” si vazuta de celelalte persoane. Aceasta optiune a starnit multe controverse, iar Facebook corecteaza problema de confidentialitate introducand optiunea de aprobare a tagului – pe scurt, daca nu doriti sa fiti prezent cu numele intr-o poza, nu aprobati tagul.

Confidentialitate sporita pentru profil – Datorita noilor schimbari, va puteti proteja mai mult profilul! Informatii precum starea civila, peretele, pozele, dar si alte date personale pot fi protejate pe categorii – prieteni, vizitatori, rude etc. Oricand doriti sa acordati acces unei persoane anume, o puteti adauga ca prieten.

Partajarea starilor cu anumite grupuri – Daca plecati la mare intr-o saptamana nu trebuie sa faceti informatia publica, o puteti distribui doar catre anumite grupuri de prieteni – exemplu: catre rude. Adaugarea grupurilor ca nivele de acces este o idee buna si va ajuta sa va simtiti mai intim.

In esenta, daca va intrebati in ce masura aceste schimbari pot afecta activitatea dvs ca marketer, trebuie sa stiti ca nu aveti motive de ingrijorare – strategiile de marketing in social media raman aceleasi, singurele schimbari avand loc pe partea de confidentialitate, mai exact la fotografii si posturile utilizatorilor.Noile schimbari Facebook afecteaza industria marketingului?

1 comentariu

Spune-ti parerea!
  • 12 Septembrie 2011 18:00 Desene animate online a spus:

    Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

    raspunde acestui comentariu
  • Spune-ti parerea!

    nu va fi publicata

articole web design

Magazin online la cheie- solutii practice pentru o afacere de succes

Una din cele mai metode pentru a-ti creste businessul pe 2020 consta in crearea unui magazin online la cheie. Desi ne aflam inca in pandemie, vanzarile online au crescut cu 20% ...

afla mai multe
toate articolele

produse Web design

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate ...

afla mai multe
toate produsele

cere oferta web design, seo...

Sunteti interesat de o colaborare in domeniul
web design?

Va invitam sa completati formularul nostru interactiv pentru a cere o estimare a proiectului dumneavoastra de web design.

Cere oferta web design
vezi portofoliul

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

O noua platforma de turism pentru Paralela 45

Ne bucuram de lansarea unui nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta agentie de turism- Paralela 45. Fiind un client de ...

afla mai multe

Radio Guerrilla

Realizare site de prezentare - Radio Guerrilla  Oferind ani la rand un content de calitate si emisiuni live cu invitati care au ...

afla mai multe

Paralela 45 – site-ul care a primit premiul de “Best Travel Agency Website” sau cel mai bun site de turism

Acum aproape un an anuntam relansarea  site-ului de turism paralela 45, iar pe 26  octombrie paralela45 primeste premiul  " Best Travel ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Web design

Suntem familiarizati cu tot ce este nou in materie de web design, online marketing si publicitate online...

afla mai multe