Google Engage a ajuns in Romania

Agentiile web din Romania, de la companii de publicitate online pana la dezvoltatori web sau simpli consultanti seo & sem pot beneficia de un sprijin solid din partea lui Google in ceea ce priveste dezvoltarea in spatiul online – pentru ca s-a lansat Google Engage!

“Lansam Google Engage in Romania pentru ca vrem sa sprijinim ecosistemul online local sa se dezvolte. Prin acest program ne propunem sa ajutam agentiile specializate sa se conecteze cu companiile mici si mijlocii din tara care au nevoie de suport pentru promovarea online”, a declarat Dan Bulucea, Country Manager, Google Romania.

Ca si majoritatea serviciilor din reteaua Google, programul Engage este gratuit si accepta membrii de orice categorie – interesati sa-si dezvolte propriile afaceri online, sau ale clientilor – cu ajutorul sesiunilor de training care au ca drept scop antrenarea membrilor in publicitatea online, dar si prin intermediul cupoanelor Adwords gratuite care se ridica la 250 ron bucata.

Mai mult de atat, agentiile pot obtine statutul de “Google Certified Partner” datorita accesului oferit la certificarea Google Adwords – acesta fiind un alt motiv pentru care serviciul poate castiga mai multa popularitate.

"Am creat deja un website dedicat programului si vom organiza o serie de evenimente Engage despre folosirea celor mai eficiente mijloace de advertising. Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 2 noiembrie, si cu aceasta ocazie invitam toate agentiile de profil sa se inscrie in program" – relateaza marketing managerul Google, Rares Rusu.

Pentru noi a fost o experienta extrem de interesanta si utila, speakerii aducand in discutie cateva tool-uri noi extrem de folositoare in marketarea campaniilor de Adwords, pe care le vom incerca cu siguranta cat mai curand. Daca ati ratat lansarea de ieri nu este nici o problema – puteti participa la viitoarele evenimente daca va inscrieti pe site la programul Google Engage, sau puteti sa ne adresati intrebari (mai jos la comentarii) si va vom impartasi experienta noastra obtinuta in cadrul prezentarii Google Engage.