5 motive pentru a-ti extinde afacerea online – realizare magazin online profesionist

5 motive pentru a-ti extinde afacerea online – realizare magazin online profesionist

Daca esti unul dintre afaceristii care isi desfasoara activitatea in domeniul retail, cu certitudine, de fiecare data cand iti faci bugetul pentru magazinul tau, ai in vedere toate costurile pe care le implica: chirii, energie electrica, intretinere magazin, resursa umana, promovare, stocuri etc, etc. Departe de a fi inlocuit in totalitate de comertul online, cel putin in urmatorii 5 ani, comertul clasic, in magazine fizice presupune o multitudine de activitati specifice, care implica investitii destul de mari atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al resursei de timp.

In ceea ce priveste comertul online, cunoscut si sub denumirea de e-commerce, desi realizarea unui shop online presupune o adevarata strategie de marketing incorporata, putem spune, ca per total, este mai putin time consuming decat un magazin clasic, fizic. Asa cum am promis, iata 5 motive pentru care un shop online este cea mai buna alegere pentru dezvoltarea afacerii tale:

 

1. Reduci considerabil costurile lunare

Din grijile tale, cel mai important aspect pe care trebuie sa il excluzi atunci cand iti orientezi afacerea catre e-commerce este necesitatea unui spatiu de desfacere a produselor comercializate

 

2. Te bucuri de o vizibilitate la nivel international

Printr-un shop online, iti largesti considerabil plaja de clienti carora te adresezi, prin eliminarea barierelor fizice, care implica deplasarea catre magazinul fizic.

 

3. Marketing de calitate, tintit

Printr-o reclama online bine realizata si prin realizarea unui continut bine structurat, afacerea ta devine din ce in ce mai cunoscuta prin SEO de calitate, care te plaseaza in primele rezultate ale cautarii google, pe cuvinte – cheie

 

4. Cresti notorietatea afacerii tale

Printr-un design inspirat, profesional, care sa iti prezinte afacerea intr-o forma cat mai atragatoare, user friendly, pastrand identitatea magazinelor fizice, afacerea ta va cunoaste o dezvoltare fantastica, prin identificarea si realizarea conexiunilor intre magazinul online si cel fizic.

 

5. Reduci necesitatea unor stocuri uriase

Nefiind necesar sa iti umpli rafturile permanent, un magazin online iti permite sa reduci din stocurile pe care le faci in mod frecvent, reducand timpul alocat, economisind spatiu si bani. Daca te gandesti sa iti dezvolti afacerea abordand si partea de e-commerce, este foarte important sa iti alegi o Agentie de web design care sa iti realizeze un magazin online profesionist, pentru ca altfel poti risca sa obtii efectul opus fata de cel propus. Pentru a te bucura de toate avantajele oferite de un shop online, alege intelept Agentia de web design cu care colaborezi, stabileste-ti asteptari realiste si fa-te vizibil intr-un mod profesionist.