Cautare
Contact

Blog web design › vezi toate articolele

2 milioane de descarcari pentru IE9

2 milioane de internauti din intreaga lume au descarcat versiunea experimentala a celui mai nou browser lansat de Microsoft, Internet Explorer 9, in primele doua zile de le prezentarea sa la 15 septembrie.

Compania spune ca prima reactie a publicului a depasit asteptarile. Rezultatele inregistrate de Internet Explorer 9 sunt mult mai bune decat cele inregistrate de predecesorul sau, Internet Explorer 8, lansat in august 2008, care in primele 5 zile de la lansare a inregistrat 1,3 milioane descarcari.

Noul browser Internet Explorer 9 trebuie sa contracareze concurenta oferita de browserul Chrome al lui Google si Firefox al lui Mozilla. Internet Explorer nu mai controleaza decat cu 50% din piata, fata de 85% la sfarsitul anului 2005.

Potrivit Microsoft, Internet Explorer 9 are o viteza superioara celei a predecesorilor sai. Compania nu a anuntat inca data exacta pentru scoaterea pe piataă a versiunii definitive a navigatorului web.2 milioane de descarcari pentru IE9

4 comentarii

Spune-ti parerea!
 • 14 Octombrie 2010 12:32 presecan gheorghe a spus:

  Am renuntat la google chrome,firefox,opera in favoarea ie9…sunt convins ca versiune finala va fi mult peste celelante browsere!!!!!!!!

  raspunde acestui comentariu
 • 14 Octombrie 2010 16:15 Catalin a spus:

  Am testat si eu IE9 si inca mai are multe hibe. Parerea mea ca developer este ca Microsoft mai are foarte multe de revizuit pana sa poata sa concureze cu Chrome.

  raspunde acestui comentariu
 • 1 Noiembrie 2010 11:49 Adrian a spus:

  Tot vazusem ca face furori IE9 si m-am hotarat sa-l descarc si eu. Dau download si-mi zice sa schimb XP-ul cu o versiune mai noua de win (vista, 7…)
  De ce?
  …eu ador xp-ul

  raspunde acestui comentariu
 • Spune-ti parerea!

  nu va fi publicata

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

realizare magazin online atelierserendipity.ro

WooCommerce Custom ...

afla mai multe

O noua imagine, o noua identitate vizuala

Odata cu modernizarea paginii web am dorit sa ne reimprospatam si identitatea vizuala, astfel am revizuit imaginea logo-ului pe un format ...

afla mai multe

Retro Boutique la Gala Premiilor eCommerce 2012

Gala Premiilor eCommerce este un proiect lansat in 2006 care vine in intampinarea posesorilor de magazine online cu scopul de a-si ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Newsletter

Sistem de newsletter eficient care asigura flexibilitatea si garantia ca emailurile vor ajunge acolo unde trebuie. Aplicatia de newsletter furnizeaza rapoarte...

afla mai multe