Magazin online de mobila

Homs este siteul dedicat casei tale, este locul in care fiecare accesoriu iti transforma spatiul in Acasa. Gasesti toate piesele de mobila pentru living, dormitor, baie, bucatarie, dar si accesorii decorative pentru gradina. Proiectul pentru acest brand de mobila si furnizor de accesorii pentru casa este unul complex, care implica realizarea shopului, continutul sau si partea de social media si promovare.

Siteul este unul intuitiv, modern, usor de utilizat de userii noi, structurat pe categorii de produse, foarte ofertant si bine optimizat. Shopul responsive se adreseaza unei game largi de utilizatori, pentru orice varsta, fiind o platforma Custom Made, care sa inglobeze numarul vast de produse si sa asigure o gestiune interna a stocurilor si comenzilor.

Ce servicii web si servicii de promovare am oferit

Web development - Creare unui shop online personalizat, care este structurat pe categorii de produse adaptat cantitatii si nevoilor clientului. Magazinul online inregistreaza zilnic comenzi realizate cu succes, cat si oferte actualizate si promotii sezoniere, care duc direct clientul inspre produsele dorite.

Web design - Shopul online a fost imbunatatit pe partea de design cu o interfata clara, curata, cu nuante blande, care lasa produsele sa iasa in evidenta. Bannerele din slider, butoanele si bannerele pentru Social Media au fost concepute unitar pentru a pastra acelasi stil grafic apreciat de cumparatorii siteului.

Continut optimizat SEO - Serviciul de SEO vine in completarea celui de web development. Ca siteul sa fie complet si sa aiba un trafic organic asigurat in mod constant, am realizat un continut original pentru produse, categorii, cat si pentru articolele din blog.

Newslettere - Trimiterea de emailuri constante cu ofertele promotionale de sezon sau lunare, mailuri de abonare pentru noii inscrisi catre baza de date cu mailurile clientilor si a noilor abonati.

Promovare Social Media - Am oferit servicii de marketing, campanii lunare de target lead, sales, postari zilnice cu vizualuri pentru paginile de Facbook si Instagram, Facebook ads, etc.

Vezi website-ul

02. Proiecte asemanatoare

Investment Reports
Investment Reports

Investment Reports este o companie de tip boutique, coordonată de o echipă de analiști media experimentați, care se mândresc cu misiunea lor: furnizarea de informații obiective și extrem de valoroase către liderii de afaceri din întreaga lume. Compania este specializată în livrarea de conținut media de înaltă calitate, 100% original, bazat pe interviuri exclusive cu personalități marcante din industrie și importanți lideri de afaceri.

Investment Reports oferă: studii de piață personalizate, servicii de PR & branding, servicii de advertising, toate pentru a consolida și susține strategiile de afaceri ale clienților săi. 

Anapan Ecommerce
Anapan Ecommerce

Anapan este o echipă dedicată, alcătuită din pasionați ai gastronomiei și ai artei dulci. Cu o experiență de peste două decenii, oferă o gamă variată de delicii, de la torturi și prăjituri, la produse de patiserie și pâine specială. Echipa Anapan folosește doar ingrediente atent selecționate pentru a crea gusturi autentice. 

Echipa de patiseri se asigură că fiecare prăjitură este o operă de artă, iar brutarii lucrează cu grijă pentru a produce cele mai bune produse de panificație. În plus, pentru momentele speciale din viața ta, Anapan creează pachete aniversare, făcându-ți ziua de naștere și mai specială!

Evologistic B2B
Evologistic B2B

Cu ajutorul planificării avansate, bazate pe prognoze precise, platforma Evologistic B2B, contribuie la gestionarea stocurilor în mod optim, astfel încât să fie evitată risipa și să asigure întotdeauna clienților disponibilitatea produselor de care au nevoie. Achizițiile devin mai inteligente, economisind costuri și contribuind la o gestionare financiară mai eficientă a afacerii.

Platforma Evologistic B2B integrează toate aspectele operaționale, oferind o imagine de ansamblu clară și control total asupra fiecărui detaliu. Rezultatul final este o operațiune mai rentabilă, cu costuri totale reduse și o afacere HoReCa prosperă. Așa cum o spune și sloganul lor, Evologistic B2B face ca restaurantul să devină un loc mereu conectat, gata să satisfacă nevoile clienților.

Dupa experienta construirii noului site Radio Guerrilla de la zero, Prologue a devenit Avanpost Radio Guerrilla, modul nostru de a aprecia calitatea oricarei initiative. Multumim, Alex Rosca & echipa! In mod surprinzator, dupa cateva experiente neplacute, am descoperit o companie care nu doar ca a rezolvat prompt orice solicitare ci a si anticipat si propus solutii pentru nevoi viitoare. Sunt Profi, Rabdatori, Decenti, Politicosi si nu in ultimul rand, Devreme Acasa, visul oricarui om. Multumim anticipat pentru urmatoarele doua siteuri pe care le construim impreuna de la 0.

Adrian Popescu, Managing Partner, Radio Guerrilla.

Radio Guerrilla

Recomand firma prologue tuturor celor care vor servicii de calitate, livrate intr-un termen rezonabil. Am facut un magazin online cu zeci de mii de produse si arata si functioneaza foarte bine, au fost receptivi la toate sugestiile noastre si au incercat mereu sa gaseasca cele mai bune solutii pentru fiecare problema pe care am intampinat-o. In decurs de 15 ani am colaborat cu peste 10 firme/programatori si pot spune ca prologue au fost cei mai buni. Desigur, pentru orice proiect pe care o sa-l mai am, o sa apelez 100% tot la ei. Felicitari pentru profesionalism!

Echipa Acvila Romania

Acvila Romania

Am cautat cateva saptamani bune un potential partener, care sa ne poata ajuta sa actualizam site-ul de brand existent si sa ofere un suflu proaspat, nou, sa ne putem alinia cu piata internationala. Dupa x cautari, cereri de oferta, testat site-uri din portoliul unora care inca de la primele 2 pagini vizitate generau erori, am zis ca trebuie sa mai cautam. S-a nimerit ca in zilele acelea de cautari Radio Guerrilla sa lanseze site-ul nou si sa ii descopar pe Prologue. De atunci am inceput lucru la un site care la prima vedere ai spune ca e banal dar in spate necesita (pentru nevoile noastre) 100 de tool-uri, interfata administrabila, grafica noua, animatii dar nu in ultimul rand, rabdare. Toata echipa Prologue a raspuns foarte pozitiv, in ciuda nenumaratelor schimbari neprevazute. Dupa munca excelenta cu primul site am mai facut un nou proiect cu ei si urmeaza si cel de-al treilea. La mai multe!

Multumim frumos. Apreciem tot efortul si implicarea 100%.”

Claudia Bortos Enicu, WBE Travel

WBE Travel

Ne bucuram pentru ascensiunea continua si mai ales pentru faptul ca am obtinut locul 1 la Gpec, pentru cel mai bun site al unei agentii de turism. Nu puteam sa facem asta fara Prologue, fara o echipa foarte buna de marketing si fara o echipa bine antrenata pentru ideile noastre”.

Alin Burcea, fondatorul agentiei de turism Paralela 45

Paralela 45- ETravel Awards - Best Travel Agency Website locul 1

“From zero to hero. Cam asa am rezuma experienta noastra cu Prologue, dupa 7 ani de la lansarea Retro Boutique. Am pornit de la zero, in conditiile in care nu stiam nimic despre comertul online. Si pot spune fara rezerva ca am avut noroc de un partener competent, dar mai ales de incredere, care ne-a ajutat sa invatam si sa ne dezvoltam pana la a fi un nume relevant in zona home&deco. Intr-un mediu atat de dinamic, cu zeci de tehnologii noi care apar in fiecare an, ca sa tii pasul este esential sa ai developeri pe care te poti baza, care sa inteleaga ce vrei si sa "livreze" la datele agreate. Ca sa nu mai zic de partea de marketing, which is a totally different dish! Well, Prologue has it all! Thumbs up!“

Claudiu Cristoloveanu, Retro Boutique

Retro Boutique