Evopack Romania: Ambalaje ecologice și inovații sustenabile

La Evopack Romania, pasiunea pentru frumos și angajamentul față de sustenabilitate stau la baza fiecărei acțiuni. Această afacere de familie a devenit lider de piață în producția de ambalaje QSR, combinând inovația cu responsabilitatea față de mediu. Ambalajele lor sunt realizate folosind energie solară, sunt compostabile și pot fi reciclate de peste 25 de ori.

Toate aceste beneficii au fost puse în lumină în crearea site-ului Evopack. Am realizat un website elegant și informativ, care reflectă inovația și responsabilitatea companiei față de mediul încojurător. Designul site-ului este intuitiv, facilitând navigarea și accesul rapid la informațiile relevante. Fiecare pagină a fost concepută pentru a evidenția angajamentul Evopack față de sustenabilitate, excelență și inovație, prezentând metodele lor inovative și impactul pozitiv asupra mediului.

02. Proiecte asemanatoare

Dupa experienta construirii noului site Radio Guerrilla de la zero, Prologue a devenit Avanpost Radio Guerrilla, modul nostru de a aprecia calitatea oricarei initiative. Multumim, Alex Rosca & echipa! In mod surprinzator, dupa cateva experiente neplacute, am descoperit o companie care nu doar ca a rezolvat prompt orice solicitare ci a si anticipat si propus solutii pentru nevoi viitoare. Sunt Profi, Rabdatori, Decenti, Politicosi si nu in ultimul rand, Devreme Acasa, visul oricarui om. Multumim anticipat pentru urmatoarele doua siteuri pe care le construim impreuna de la 0.

Adrian Popescu, Managing Partner, Radio Guerrilla.

Radio Guerrilla

Recomand firma prologue tuturor celor care vor servicii de calitate, livrate intr-un termen rezonabil. Am facut un magazin online cu zeci de mii de produse si arata si functioneaza foarte bine, au fost receptivi la toate sugestiile noastre si au incercat mereu sa gaseasca cele mai bune solutii pentru fiecare problema pe care am intampinat-o. In decurs de 15 ani am colaborat cu peste 10 firme/programatori si pot spune ca prologue au fost cei mai buni. Desigur, pentru orice proiect pe care o sa-l mai am, o sa apelez 100% tot la ei. Felicitari pentru profesionalism!

Echipa Acvila Romania

Acvila Romania

Am cautat cateva saptamani bune un potential partener, care sa ne poata ajuta sa actualizam site-ul de brand existent si sa ofere un suflu proaspat, nou, sa ne putem alinia cu piata internationala. Dupa x cautari, cereri de oferta, testat site-uri din portoliul unora care inca de la primele 2 pagini vizitate generau erori, am zis ca trebuie sa mai cautam. S-a nimerit ca in zilele acelea de cautari Radio Guerrilla sa lanseze site-ul nou si sa ii descopar pe Prologue. De atunci am inceput lucru la un site care la prima vedere ai spune ca e banal dar in spate necesita (pentru nevoile noastre) 100 de tool-uri, interfata administrabila, grafica noua, animatii dar nu in ultimul rand, rabdare. Toata echipa Prologue a raspuns foarte pozitiv, in ciuda nenumaratelor schimbari neprevazute. Dupa munca excelenta cu primul site am mai facut un nou proiect cu ei si urmeaza si cel de-al treilea. La mai multe!

Multumim frumos. Apreciem tot efortul si implicarea 100%.”

Claudia Bortos Enicu, WBE Travel

WBE Travel

Ne bucuram pentru ascensiunea continua si mai ales pentru faptul ca am obtinut locul 1 la Gpec, pentru cel mai bun site al unei agentii de turism. Nu puteam sa facem asta fara Prologue, fara o echipa foarte buna de marketing si fara o echipa bine antrenata pentru ideile noastre”.

Alin Burcea, fondatorul agentiei de turism Paralela 45

Paralela 45- ETravel Awards - Best Travel Agency Website locul 1

“From zero to hero. Cam asa am rezuma experienta noastra cu Prologue, dupa 7 ani de la lansarea Retro Boutique. Am pornit de la zero, in conditiile in care nu stiam nimic despre comertul online. Si pot spune fara rezerva ca am avut noroc de un partener competent, dar mai ales de incredere, care ne-a ajutat sa invatam si sa ne dezvoltam pana la a fi un nume relevant in zona home&deco. Intr-un mediu atat de dinamic, cu zeci de tehnologii noi care apar in fiecare an, ca sa tii pasul este esential sa ai developeri pe care te poti baza, care sa inteleaga ce vrei si sa "livreze" la datele agreate. Ca sa nu mai zic de partea de marketing, which is a totally different dish! Well, Prologue has it all! Thumbs up!“

Claudiu Cristoloveanu, Retro Boutique

Retro Boutique