Cautare
Contact

Blog web design › vezi toate articolele

Solutia originala pentru branding online in era digitala

Intr-o lume in care concurenta este un mod de a trai, in care fiecare dintre consumatori poate alege dintr-o multitudine de variante create astfel incat sa atraga atentia si sa raspunda cat mai multor cerinte, brand-ul este cel care reprezinta argumentul care influenteaza alegerea.

Oricat de mult am vrea sa aducem argumente impotriva acestui aspect, este imposibil sa nu recunoastem faptul ca in peste 90% dintre natiunile lumii, cand spui bautura racoritoare, ai spus Coca Cola sau Pepsi, cand spui telefon mobil, e clar ca te-ai gandit la Apple, Samsung sau Nokia. In acelasi context, cand aducem in discutie un motor de cautare, am spus cu certitudine Google. De fapt, aceasta alaturare de concepte merge atat de departe incat SEO inseamna aproape intotdeauna pozitia in rezultatele cautarii Google. Lista ar putea continua analizand toate domeniile de activitate, dar ideea pe care dorim sa o evidentiem este ca brand-urile puternice au stabilit o conexiune cu consumatorii, astfel incat au devenit alegerea implicita.

Crearea unui brand online este o provocare suficient de solicitanta, dar care, cu implicare, munca sustinuta, completata cu creativitate si originalitate este cat se poate de realizabila.

Acest domeniu este inca in faza incipienta, iar piata nu a stabilit un clasament atat de puternic incat sa se stabileasca relatia implicita intre dorinta de cumparare si brand-ul online, desi si aceasta zona a inceput sa se contureze destul de bine in ultimii ani.

Prologue Advertising ofera solutii web complete pentru realizare site -uri profesionale, web site-uri originale, creative, profesioniste si inovative, astfel incat realizarea dorintei de a deveni un brand puternic in mediul online este conditionata doar  de un click facut pentru a ne contacta, a cere oferta site.

Dezvoltand proiecte de webdesign atragatoare, creative, user-friendly, care sa sprijine demersul tau de a-ti transforma compania intr-un brand cu notorietate in mediul online, Prologue Advertising pune in slujba dorintei tale o echipa tanara dar experimentata, organizata dar creativa, artistica si functionala.

Pentru ca inainte de a ne propune sa sprijinim realizarea brand-urilor online am studiat intens procesul de realizare a unui brand clasic, stim ca identitatea vizuala a oricarei companii este primul pas spre formarea unui brand cu notorietate. In acest sens, iti oferim solutii atragatoare, graitoare si originale de identity/logo.

Serviciile de SEO sunt realizate cu pasiunea si interesul acordat inceputurilor, iar aceasta pasiune nu se pierde in timp, pentru ca specialistii nostri transforma fiecare moment dedicat proiectului tau intr-unul in care fiecare cuvant asternut pe hartie este echivalent cu contributia ucenicilor la realizarea unei capodopere.

Evolutia tehnologiei, rapiditatea cu care se petrec transformarile de strategii de promovare si interconectare cu clientii, interesul din ce in ce mai mare pentru viata virtuala, in detrimentul celei fizice, face ca ideea de business online sa fie ideea perfecta, ce trebuie pusa in aplicare astazi, pentru ca maine s-ar putea sa fi pierdut deja startul in competitia brad-urilor. De aceea, noi am inceput de ieri sa studiem si sa ne perfectionam, astfel incat astazi sa fim perfect pregatiti pentru a-ti oferi servicii de realizare site, promovare, corporate id de calitate ireprosabila si profesionalism impecabil.Solutia originala pentru branding online in era digitala

1 comentariu

Spune-ti parerea!
  • 3 Iunie 2014 16:13 Cola Iani a spus:

    Gresiti cand va faceti publicitate exagerata, deja ne aflam pe site-ul dvstr., suntem oarecum interesati de serviciile dvstr., insa ne cam “presati” sa colaboram. Multumesc de atentie.

    raspunde acestui comentariu
  • Spune-ti parerea!

    nu va fi publicata

articole web design

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand este vorba de transportul cu masina. Ultimul lucru pe care ...

afla mai multe
toate articolele

produse Web design

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate ...

afla mai multe
toate produsele

cere oferta web design, seo...

Sunteti interesat de o colaborare in domeniul
web design?

Va invitam sa completati formularul nostru interactiv pentru a cere o estimare a proiectului dumneavoastra de web design.

Cere oferta web design
vezi portofoliul

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand ...

afla mai multe

O noua platforma de turism pentru Paralela 45

Ne bucuram de lansarea unui nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta agentie de turism- Paralela 45. Fiind un client de ...

afla mai multe

Radio Guerrilla

Realizare site de prezentare - Radio Guerrilla  Oferind ani la rand un content de calitate si emisiuni live cu invitati care au ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

CMS

Solutiile de web design pe care ti le propunem au continutul administrabil. CMS-ul nostru este foarte usor de folosit...

afla mai multe