Retro Boutique la Gala Premiilor eCommerce 2012

Gala Premiilor eCommerce este un proiect lansat in 2006 care vine in intampinarea posesorilor de magazine online cu scopul de a-si imbunatati proiectele online, iar cele mai bune obtin si premiile de rigoare. Proiectele sunt evaluate de catre 15 specialisti, in doua etape, timp de 6 luni de zile.

Sunt aplicate cele mai dure criterii de jurizare si castiga intr-adevar proiectul cel mai bun la categoria lui. Anul trecut noi am castigat locul I la categoria Servicii cu rcasuperieftin.ro.

In aceasta idee, i-am propus clientului nostru care detine magazinul online de decoratiuni retro retroboutique.ro sa participe la GPeC, deoarece proiectul in sine este unul aparte din punct de vedere grafic unde tematica a fost foarte clar evidentiata prin utilizarea elementelor ce dau ideea de vintage, retro.

Am folosit tehnologii noi care sa imbunatateasca si usureze navigarea si cumpararea de catre useri a produselor de pe acest site, dar am respectat si toate standardele ce tin de usability. Website-ul a primit mentiune pe CSS Awwwards si pe CSS Mania, concursuri internationale unde agentiile chiar dau tot ce-i mai bun, altfel nici nu sunt acceptati spre a fi afisati ca participanti.

Nu am primit inca premiul cel mare, dar ne straduim sa o facem cu sprijinul clientilor nostri care trebuie sa inteleaga ca avem o echipa de profesionisti si stim exact ce trebuie facut pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune pentru indeplinirea obiectvelor clientilor cu proiectele ce le detin.

Speram ca prin participarea la acest concurs sa ne imbunatatim atat stilul de lucru, cat si sa ne fie apreciat efortul de a crea si dezvolta un proiect aparte, un proiect deosebit la care noi, echipa Prologue, tinem foarte mult, iar clientul nostru a inteles acest lucru inca de la inceput lasandu-ne sa-l realizam cat mai bine. Tineti-ne pumnii pentru ca proiectului sa fie recunoscut potentialul si la acest nivel de jurizare extrem de dur.