O noua imagine, o noua identitate vizuala

Odata cu modernizarea paginii web am dorit sa ne reimprospatam si identitatea vizuala, astfel am revizuit imaginea logo-ului pe un format mai modern si mai in ton cu ceea ce suntem si ce dorim sa transmitem.  La baza totul se rezuma la creativitate si multa implicare profesionala – acestea sunt cuvintele de ordine in jurul carora graviteaza intreaga noastra activitate.

Web design

Prologue preceda succesul noilor afaceri! Ne plac provocarile si punem punctul pe i in realizarea fiecarui proiect pentru ca diferenta sa se simta.  Un proiect personalizat, presupune o imagine unica, o functionalitate clar definita si multa atentie la detalii. O imagine personalizata denota profesionalism si asigura o vizibilitate aparte, o vizibilitate ce se retine, o identitate memorabila.

Web design

Prologue promoveaza prezentarile performante! Prologue = profesionalism. prezenta, prestatie, proiectare, preocupare, precizie, promovare, provocare, precizie, prestigiu... pretutindeni => PR Online - personalizare, performanta, perseverenta!