Imaginea web care te avantajeaza in webdesign

Imaginea web care te avantajeaza in webdesign

Utilizata in mod frecvent, devenita oarecum desueta si stereotipa, expresia „O imagine face cat 1000 de cuvinte” nu isi pierde din valoarea de adevar, oricat de utilizata ar fi, atata vreme cat creierul nostru va procesa si va retine mai usor reprezentarea grafica a unui produs, decat continutul de text al prospectului sau.

Plecand de la acest principiu, designerii Prologue stiu ca layout-ul site-urilor reprezinta fundatia acestora, elementul care ghideaza utilizatorul catre aspectele importante din site, printre sectiunile acestuia. Asa cum spuneam: „ O imagine face cat 1000 de cuvinte”, ceea ce inseamna ca, dincolo de utilitatea continutului, valoarea informatiei continute in site, aspectul estetic al acestuia are menirea de a retine atentia utilizatorului, sau dimpotriva, sa ii creeze dorinta de a-si obtine informatiile/ produsele dintr-o alta sursa.

Prologue, agentie de web design,  in procesul de realizare site ofera atentie si importanta fiecarui mic detaliu atunci cand realizeaza un site, iar originalitatea, creativitatea si dragostea pentru estetic nu a stat niciodata in calea utilitatii fiecarui proiect realizat. Consideram ca este foarte important sa ne cunoastem clientii, sa interrelationam si sa interconectam dorintele acestora, cu transpunerea tehnica si artistica, in conformitate cu asteptarile utilizatorilor.

Tocmai de aceea, atunci cand gandim un proiect, ne punem in locul clientului si analizam din aceasta perspectiva: care este punctul de interes?, cum comunicam cel mai bine mesajul dorit?. Acestea sunt intrebarile pe care le adresam clientilor nostri inainte de debutul realizarii webdesign-ului, deoarece layout-ul este punctul de plecare al intregului site, este forma care sta la baza intregului design.

Creativitatea, originalitatea, inovarea sunt atribute pe care web designerii nostri le au ca elemente definitorii de personalitate. Echipa noastra tanara, energica si pasionata are experienta proiectelor de succes realizate, a premiilor obtinute si a clientilor surprinsi de cat de frumos pot fi transpuse in realitate dorintele lor, uneori nerostite, dar percepute de catre specialistii nostri.

Dezvoltata din pasiune pentru frumos, comunicare si inovare, Prologue este agentia de web design care va transforma mesajul tau, in etapa de realizare site in imaginea ideala, care capteaza atentia si transforma un vizitator intamplator in clientul tau fidel. Suntem incantati sa ne folosim si noi de vechea zicala si dorim sa va oferim ocazia de a va convinge de calitatea multidisciplinara a echipei noastre, vizualizand o parte a reusitelor noastre: