Cheia succesului online - servicii profesioniste si de incredere

Desi a debutat de aproximativ 10 ani, ecommerce-ul este un business aflat la inceputul evolutiei, aceasta cautand sa isi ocupe locul in mentalul publicului, iar adevarata dezvoltare a fost cunoscuta in trecutul apropiat. Nu exista nicio indoiala ca site-urile de ecommerce care nu reusesc sa castige increderea clientilor vor avea rate de respingere semnificativ mai mari si abandon la momentul achizitiei, din partea vizitatorilor.

Prologue  va ofera solutiile de proiectare a site-ului astfel incat fiecare dintre vizitatorii magazinului online sa fie reasigurati de securitatea transferurilor si de profesionalismul companiei care il detine. Unul dintre criteriile care ofera increderea ca shop-ul online este unul sigur este imaginea profesionista a site-ului.

In cazul in care un potential client viziteaza un magazin online si este intampinat de un web design si o dezvoltare de amator, atunci cu certitudine va reconsidera decizia de a face o achizitie de pe acel site si isi va diversifica aria de optiuni, cautand un site care sa ii confere confortul emotional si increderea necesara. In schimb, un web design inteligent, cu aspect profesional, ofera vizitatorului garantia unui site detinut de o companie serioasa, care ofera certitudinea unor servicii sigure, fapt ce va determina decizia de cumparare.

Cu un interes permanent in oferirea de solutii viabile, menite sa garanteze succesul afacerilor clientilor, echipa Prologue  va ofera cateva tips-uri menite sa cresteti rata de incredere a celor care isi doresc sa faca achizitii din magazinul online pe care il detineti. Iata cateva dintre sugestiile noastre:

  • Termenii si conditiile sa fie lizibile si intr-un vocabular usor inteligibil;
  • Asigurati clientii de confidentialitatea datelor facand cunoscut angajamentul ca datele personale oferite de client in formularul de comanda nu vor face obiectului unui schimb comercial intre dumneavoastra si o terta persoana;
  • Afisati sintagma: „ site securizat de.....”( providerul dvs de servicii antivirus), aceasta vine sa sublinieze inca o data securitatea si profesionalismul magazinului online.

Desi pot sa para elemente minore, carora nu le oferiti o foarte mare semnificatie, un cumul de elemente de detaliu care sa reasigure securitatea transferurilor bancare si de produse pentru clientii dumneavastra, reprezinta baza solida a unei colaborari indelungate si satisfacatoare pentru ambele parti. Ca orice business care presupune schimburi comerciale si in cazul ecommerce increderea este elementul definitoriu in realizarea cu succes a tranzactiei. Imaginea este primul element cu care clientii dumneavoastra intra in contact, iar daca aceasta are fisuri in ceea ce priveste profesionalismul si calitatea serviciilor, atunci orice transfer este  sortit esecului.

Oferind servicii de o calitate ireprosabila, dezvoltate inteligent, in conformitate cu caracteristicile fiecarui tip de proiect dezvoltat, in concordanta atat cu doleantele clientilor, tendintele tehnologice, dar si cu cerintele pietei, Prologue este partenerul tau de incredere atunci cand iti propui sa debutezi in comertul online sau sa optimizezi afacerea ta deja existenta.