Cautare
Contact

Blog web design › vezi toate articolele

Ce tendinte in web design trebuie sa contina un site atractiv

Inceputul anului 2018 a adus cu sine cele mai practice tendinte in web design, care s-au pastrat inca din anul precedent. In materie de realizare de siteuri, fiecare companie isi pune amprenta proprie, incercand sa dea o forma cat mai practica si usor de folosit de catre clienti.

Agentiile de publicitate si cele de online au pastrat tot ce e mai bun din trendurile anului 2017, pentru a crea platforme user friendly, peste tot in Romania si nu numai. Fiind mereu in dezvoltare, site-urile trebuie sa se adapteze la continua evolutie a tehnologiei.

Pasionati de programare, web design si de SEO, Prologue Advertising a ales sa urmareasca cu atentie aceste trenduri, pentru a oferi servicii pe masura. De la site-uri de prezentare internationale, pana la shop-uri online, toate au fost create pentru un acces mai facil al utilizatorilor.

Ultimul proiect de amploare pentru Paralela 45 a fost o provocare acceptata si dusa la bun sfarsit, un proiect cu feedback pozitiv din partea clientilor de peste tot din tara.

Cu o atentie sporita si un simt estetic deosebit, site-urile prind contur, fiind personalizate 100% dupa cererile partenerilor de afaceri.

 

Care sunt cele mai populare tendinte creative in web design?

  • Una din cele mai pregnante tendite care s-au regasit in domeniile romanesti este tranzitia la site-urile traduse in engleza. Fiind usor de inteles peste to in lume, shop-urile online dar si companiile prestatoare de servicii pot fi contactate de colaboratori internationali, fara probleme.
  • In materie de web design, anul 2018 pastreaza integrarea tehnologica pentru a crea site-uri responsive. Astfel, imaginile se si functiile online vor fi usor de folosit, pastrand calitatea superioara a pozelor. Aceasta este o tema demna de luat in calcul, mai ales in cadrul shop-urilor online, unde produsele trebuie sa atraga vizual in primul rand.
  • Un alt aspect care nu trebuie sa lipseasca in acest an este desigur customizarea site-urilor pentru mobile. Smartphone-urile au acaparat viata tuturor, fiind mai facile mai ales in mijloacele de transport sau oriunde in afara biroului. Pentru a creste numarul de clienti si vizitatori in lumea online, este necesara adaptarea site-ului la versiunea pentru telefon mobil sau tableta.
  • Curentul video si cel al animatiilor tinde sa acapareze si el piata de web design din Romania si nu numai. Animatiile sunt o modalitate mult mai catchy de a prezenta produsele sau serviciile oferite de fiecare companie. Transmitand informatia mai rapid, videoclipurile raman preferatele clientilor in emiterea mesajelor unei campanii sau a unor oferte in curs.
  • Pentru site-urile de tip blog sau cele de prezentare, este indicat folosirea scroll-ului pentru o navigare rapida si pentru o prezentarea mai moderna. Fara sa fie nevoie de multe butoane si categorii, informatia circula mai usor catre client.

Fiind mereu la curent cu ce se intampla in lumea online, Prologue Advertising iti ofera cele mai noi site-uri la standarde internationale. Fie ca e vorba de web design, programare, SEO sau promovare, orice proiect semnat de echipa noastra iti va aduce noi clienti si oportunitati pe masura.

 1 comentariu

Spune-ti parerea!

articole web design

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand este vorba de transportul cu masina. Ultimul lucru pe care ...

afla mai multe
toate articolele

produse Web design

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate ...

afla mai multe
toate produsele

cere oferta web design, seo...

Sunteti interesat de o colaborare in domeniul
web design?

Va invitam sa completati formularul nostru interactiv pentru a cere o estimare a proiectului dumneavoastra de web design.

Cere oferta web design
vezi portofoliul

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand ...

afla mai multe

O noua platforma de turism pentru Paralela 45

Ne bucuram de lansarea unui nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta agentie de turism- Paralela 45. Fiind un client de ...

afla mai multe

Radio Guerrilla

Realizare site de prezentare - Radio Guerrilla  Oferind ani la rand un content de calitate si emisiuni live cu invitati care au ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Web design

Suntem familiarizati cu tot ce este nou in materie de web design, online marketing si publicitate online...

afla mai multe