Cautare
Contact

Articole web design › vezi toate articolele

Inscrierea in directoare de articole

Pentru ca inscrierea in directoarele de articole este practicata tot mai des de absolut toti webmasterii, datorita efectelor pozitive in SERP (Search Engine Result Page), consideram mai mult decat important sa oferim cateva informatii despre cum se scrie un site, si care ar fi pasii ce trebuie respectati in vederea obtinerii unei performante mai bune.

Care sunt greselile intalnite frecvent?

 1. Lipsa unui anchor in link – Foarte multi participanti la acest ritual de inscriere uita sa faca un lucru deosebit de important – sa plaseze, pe langa adresa linkului, o descriere din 2-3 cuvinte care sa contina cuvintele cheie pentru care concureaza in SERP.
 2. Stabilirea gresita a cuvantului linkuit – Daca, spre exemplu, promovati saniute pentru copii, link-ul spre site-ul dumneavoastra de prezentare a saniutelor trebuie sa fie plasat pe un cuvant relevant saniutelor. O greseala comuna in acest sens este stabilirea gresita a cuvantului linkuit, astfel ca performantele de promovare scad.
 3. Publicarea articolelor fara potential – Foarte multi copiaza sau retransmit articole in ideea ca este mai simplu si mai rapid. Ei bine, pentru fiecare articol publicat pe un director de articole, trebuie sa avem originalitate – pentru ca lui Google nu-i place continutul multiplicat!
 4. Plasarea exagerata a linkurilor – Pentru ca un link sa aiba valoare, trebuie sa respecte un raport text-link decent. Greseala pe care o fac unii este sa puna extrem de multe linkuri, probabil in speranta ca vor obtine rezultate mai bune, lucru total neadevarat! Mai mult de 2-3 linkuri pe un articol nu-si au rostul, ba chiar pot dauna!


Inscrierea in directoare de articole

5 comentarii

Spune-ti parerea!
 • 18 Ianuarie 2012 06:29 Constantine a spus:

  Nu stiu de cand este postarea ta dar o gasesc foarte interesanta mai ales in contextul in care directoarele s-au naravit si dupa ce te momesc cu o inscriere gratuita iti trimit e mail in care te anunta ca vei fi sters din director daca nu introduci in pagile sitului linkul cutare (se pare ca Google doarme). Stiam ca vanatoarea de likuri e pedepsita cu declasarea insa detinatorii de directoare de la noi continua sa joace cum vor ei. Ca atare ideea directoarelor de articole este excelenta. Macar poti sa spui ce vrei si ce trebuie pe cand in directoarele obisnuite trebuie sa scrii ce vor ei.

  raspunde acestui comentariu
 • 5 Iunie 2012 17:35 radu daniel a spus:

  Asa este, linkurile multe intr-un articol pot dauna iar dupa parerea mea si linkurile care nu un atribut title definit nu prea au importanta !

  raspunde acestui comentariu
 • 16 Iulie 2012 13:34 emin3nt a spus:

  Sa nu uitam de aceia care scriu articole de 50-100 de cuvinte , pentru mine este importanta ca un articol sa aiba continut, nu doar o idee

  raspunde acestui comentariu
 • 27 Iulie 2012 00:39 marian a spus:

  Sunt site-uri care publica articole fara a avea “termeni si conditii”. Sunt foarte putine detalii despre continut sau cate linkuri trebuie sa contina un articol pe netul din ro. Gasesc foarte utila postarea ta. La mai multe!

  raspunde acestui comentariu
 • 8 Februarie 2013 02:28 adrian a spus:

  E bine de scris usurel, articol cu articol

  raspunde acestui comentariu
 • Spune-ti parerea!

  nu va fi publicata

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand ...

afla mai multe

O noua platforma de turism pentru Paralela 45

Ne bucuram de lansarea unui nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta agentie de turism- Paralela 45. Fiind un client de ...

afla mai multe

Radio Guerrilla

Realizare site de prezentare - Radio Guerrilla  Oferind ani la rand un content de calitate si emisiuni live cu invitati care au ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Web design

Suntem familiarizati cu tot ce este nou in materie de web design, online marketing si publicitate online...

afla mai multe