Cautare
Contact

Articole web design › vezi toate articolele

10 sfaturi pentru o mai buna pozitionare in Google

1. Introduceti constant informatii (noutati, produse etc) in site. Google apreciaza cand gaseste informatii noi in site si in timp poate sa creasca valoarea site-ului dumneavoastra. Informatii noi aduse si update-uri periodice la site va pot aduce atat clienti noi cat si o pozitionare mai buna in Google.

2. Cuvintele cheie trebuie alese cu grija (maxim 10-15) si strecurate cu mare atentie in informatiile si textele de pe site. Densitatea unui anumit cuvant cheie nu trebuie sa depaseasca 8-9%.

3. Google incearca sa pastreze diversitate in rezultatele afisate utilizatorilor. Daca aveti produse/servicii pe mai multe siteuri (directoare de produse, directoare de site-uri, directoare de firme) este un avantaj, insa nu faceti un exces si aveti mare grija la unicitatea textelor.

4. Pentru Google este foarte importanta unicitatea textulului. Atunci cand promovati produsele/serviciile dumneavoastra pe mai multe site-uri incercati sa folositi descrieri diferite (unice) pe fiecare site in parte. Stim cat de pretios este timpul pentru dumneavoastra dar o descriere unica va va ajuta foarte mult.

5. Nu stergeti pagini din site. Acest lucru duce automat la penalizari ale site-ului din partea Google . Pentru a evita stergerea informatiei respective folositi metode alternative. De exemplu: daca aveti un produs care nu il mai comercializati pentru o anumita perioada, nu il stergeti din site, folositi o metoda de departajare: Pe stoc -> Da/Nu.

6. In descrierea meta incercati sa introduceti cel putin o data titlul produsului/serviciului comercializat (dar nu faceti abuz – maxim de 3-4 ori). Descrierea meta ar trebui sa contina maxim 300 de caractere.

7. Schimbul de link-uri este foarte important, insa aveti mare grija cu cine va “imprieteniti”. Acestea va pot ajuta sa cresteti in cautarile pe Google dar la fel de bine va pot face rau, daca site-urile partenere sunt complet irelevante din punct de vedere al nisei fata de site-ul dumneavoastra.

8. Folositi titluri relevante pentru produsele/serviciile dumneavoastra, simple si la obiect. Cand introduceti titlul ganditi-va la clientii dumneavoastra. Ce ar cauta ei in Google? (Ex: “web design” sau “prologue” ?)

9. Folositi litere mici in titlu si descriere. Folositi majuscule doar acolo unde este cazul. Nu faceti abuz de majuscule (aveti grija la Caps Lock). Este mult mai usor pentru utilizatori, dar si pentru Google,  sa citeasca cuvintele scrise cu litere mici.

10. Transferul de Page Rank este de asemenea important, insa ca si la punctul 7, aveti grija cine va transfera si cui transferati. Cu cat cresteti Page Rank-ul site-ului cu atat Google va da o mai multa importanta rezultatelor din site-ul dumneavoastra.10 sfaturi pentru o mai buna pozitionare in Google

2 comentarii

Spune-ti parerea!
 • 6 Ianuarie 2012 14:53 worldishouse a spus:

  deci ai cea mai mare dreptate in legatura cu acest post!!
  Bravo si sa mai revii cu post-uri de astea sa stii ca mie unu imi este de foarte pare folos!!

  raspunde acestui comentariu
 • 21 Noiembrie 2012 10:48 Andy a spus:

  Multumesc pentru informatii.

  raspunde acestui comentariu
 • Spune-ti parerea!

  nu va fi publicata

Web design, Seo, Newsletter, Email Marketing, CMS

Noutati

Am lansat Meridian Broker, noua platforma de asigurari online RCA

Stim cu totii ca traim intr-o lume in continua schimbare. Suntem mereu pe fuga si vrem solutii smart, mai ales cand ...

afla mai multe

O noua platforma de turism pentru Paralela 45

Ne bucuram de lansarea unui nou proiect de rebranding online, pentru cunoscuta agentie de turism- Paralela 45. Fiind un client de ...

afla mai multe

Radio Guerrilla

Realizare site de prezentare - Radio Guerrilla  Oferind ani la rand un content de calitate si emisiuni live cu invitati care au ...

afla mai multe
toate noutatile

Newsletter

Scrie mai jos adresa ta de email si apasa ENTER!

Web design

Suntem familiarizati cu tot ce este nou in materie de web design, online marketing si publicitate online...

afla mai multe